פורסם 2010 באפריל 2615 שנים בעוד כחודש צפוי להגיע קרוב משפחה מקנדה, ואיתו מכשיר ה-HTC Desire שביקשתי שיקנה עבורי. רק כדי להיות On the safe side, יש סיבה שהמכשיר הזה לא יעבוד בארץ ברשת אורנג' (אי תאימות של סים/תדרים/אנערף)?http://www.expansys.ca/d.aspx?i=196037
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים המכשיר יעבוד בצורה תקינה בארץ - התדרים מתאימים (אורנג' עובדים בתדרי 900 ו-1800 בדור השני ו-2100 בדור השלישי והמכשיר הנ"ל תומך בכל 3 התדרים הנ"ל), הסים סטנדרטי והמכשיר פתוח לסים זר.כל זה בהנחה שהמכשיר שנרכש מכיל את אותו מפרט שמופיע בקישור, לעיתים נמכרים בצפון אמריקה מכשירים שאינם תומכים בתדר 2100 עבור דור 3.נ.ב. קח בחשבון שנכון לעכשיו ל-Desire אין ROOT ולכן התמיכה בעברית תהיה מוגבלת. עם זאת, המכשיר צפוי לקבל ROOT בימים הקרובים לפי מספר משתמשים ב-XDA.
פורסם 2010 במאי 115 שנים אני גם שוקל לקנות אותו, יש לי 2 אופציות, את ה-legend ב 1900 ש"ח או את הdesire ב 2200 ש"ח.יתכן ואפנק את עצמי באחד מהם ליום הולדת, נראה...
פורסם 2010 במאי 115 שנים אמור לצאת בנובמבר השנה אבל לא יודע..4.5" נשמע מוגזם =\ כך גם המפרט (אבל במובן הטוב) לא רוצה אפילו לתאר לעצמי את המחיר שלו =S
פורסם 2010 במאי 115 שנים התמונה שהבאת נראה לי עברה פוטושופ סתם..כי רשום מהירות מעבד 1.5 GB...קצת הזוי.ואמרו על המסך שזה יהיה אותו הגודל כמו HD2 רק יותר רחב לצדדים שזה יתן את ה 0.2 מ"מ..מי יודע
פורסם 2010 במאי 115 שנים באמת נראה יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי אבל אם לחשוב על זה, הרי הטכנולוגיה לא נשארת במקום אחד, ולקראת סוף שנת 2010 אולי באמת הגיע הזמן לעלות מדרגה אני ציפיתי אבל סוף שנה שיודיעו על מכשירים עם מעבדים כפולי ליבה אגב,איך לעזאזל הוא אמור להיות בעובי של 10MM עם סוללה 1800MAH לHD2 הוציאו סוללה מורחבת דומה נראה לי, והיא לפחות איזה 10 ס"מ חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.