עבור לתוכן

עברית ל-Motorola Z 8

Featured Replies

פורסם

שלום,

מישהו מכיר/יודע איך להשיג תמיכה עברית (Language pack)

לטלפון Motorola Z8

Current version installed is: ESPOO_U_46.05.53G_00000ae3

הטלפון נקנה בארץ ללא עברית ואי אפשר לקרוא/לשלוח SMS בעברית, זאת למעשה המגבלה היחידה.

תודה

motorola-z8-ferrari-edition.jpg

פורסם

אז זהו ש ... אין לו עברית .

את הפלטפורמה של UIQ3 הרגו לפני יחסית לא הרבה זמן , וכשהמכשיר הזה יצא , הוא היה עוף מוזר , מערכת UIQ ללא מסך מגע .

אחסוך לך חיפושים ועצבים , פשוט תשלים עם העבודה שאין .

לP1i בזמנו הייתה עברית קלוקלת מסוני עצמם , שחייבה אותך להחליף שפת ממשק .

בסופו של דבר יצאה מקלדת מגע וירטואלית שביטלה את המקשים על המכשיר עצמו , אבל אצלך אין מסך מגע , כך שאתה קצת בבעיה .

טיפ קטן נוסף - אם הבריאות הנפשית שלך חשובה לך , הייתי ממליץ לך בחום או לחזור למכשיר שעובד ( נוקיה 3100 לדוגמא , או 6100 או כל דבר שהוכיח את עצמו במרוצת השנים ) או לחלופין לעבור למכשיר קצת יותר מתקדם מה"דינוזאור" המגניב הזה שמזכיר לי את הנוקיה 7110 שהייתה לי לפני כמה שנים טובות ...

היה שם לחצן מגניב שהיה פותח את המכסה של המקשים , וחוץ מזה זה היה המכשיר הכי מכוער עלי אדמות , עם גלגל גלילה ( !!! ) מתחת למסך לאנשי הקשר , וגם יכלת לשחק איתו סנייק .

no7110_00.jpg

קיצר , מכשירי קונספט שרואים אור יום בסוף לא ממש רואים אותו , אלא נשארים איי שם בתוך קופסא בארון וחבל .

זה אחד מהם , תחזיר אותו לארון .

פורסם
  • מחבר

יאבל האיום והאכזר,

יש למכשיר עברית בגדול, ראה כאן לדוגמא:

http://www.ole.co.il/products/index.php?ukey=product&productID=13190

http://www.romiphone.net/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&category_id=32&product_id=214&Itemid=48

בכל אופן נחכה למישהו שמכיר את המכשיר שיענה ואם לא ויקטור כבר יסדר משהו.

וחוץ מזה אחלה מכשיר, איפה כתוב שטלפון צריך צג מגע?

פורסם

כנראה שדברים קצת השתנו מלפני שנתיים ...

למרות שאני בספק אם 2 החנויות האלה מסוגלות לספק את המכשיר הזה עם עברית , בלי לזלזל במה שהם רושמים שם .

פורסם

אם יש למערכת ההפעלה סימיביאן UIQ 9.2 תמיכה בעברית אז כנראה ניתן לצרוב.

פורסם

היה שם לחצן מגניב שהיה פותח את המכסה של המקשים , וחוץ מזה זה היה המכשיר הכי מכוער עלי אדמות , עם גלגל גלילה ( !!! ) מתחת למסך לאנשי הקשר , וגם יכלת לשחק איתו סנייק .

no7110_00.jpg

דווקא המכשיר היה דיי שכיח בסלקום בתקופתו, והיה לו משחק טניס דיי מגניב :)

אבל בהחלט מדובר במכשיר "עוף מוזר".

פורסם
  • מחבר

לא ברור לי איך קשורה ההיסטוריה של נוקיה לנושא.

בכל אופן תודה, ויקטור סידר עברית ל-z8.

פורסם

מדובר בהיסטוריה של מכשירי קונספט מוזרים שכן הגיעו לשוק אבל לא הצליחו ליצור שום רושם רציני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים