עבור לתוכן

מחפש המלצה לנטבוק, סדר עדיפויות בגוף ההודעה, תקציב גמיש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ההורים שלי מעוניינים לרכוש נטבוק למטרת קריאת מיילים, אינטרנט ומצגות (קלות ).

התקציב הוא גמיש אבל זה בעיקר כי גם אני לא ממש סגור על מה הסטנדרט היום בתחום הזה וכי כל עוד המחיר סביר הם מוכנים לשלם עבור מוצר שהם יהיו מרוצים ממנו.

אז ככה, הדרישות הם על פי סדר החשיבות לפי ההורים שלי (יש צורך לציין דברים כמו צורב DVD או ויירלס מובנה ? )

1) משקל נמוך - לא יותר מ 1.4 ואם אפשר פחות אז עוד יותר טוב , הם מבוגרים ולא אוהבים לסחוב תיק כבד.

2) צג גדול - אמנם זה גורר עלייה במשקל אבל הם בכל זאת צריכים לראות את המסך, אני לא יודע אם יש נטבוק של 13 אבל אם לא אז נראה לי ש 11.5 או 12 ולא פחות מזה.

3) 2 GB זכרון לפחות (לא יודע אם היום נהוג להתקין XP או 7, אבל לפחות שתהיה אפשרות לעתיד).

4) שדרוג לרכיבים אחרים כמו דיסק קשיח , כרטיס מסך שיכול להציג HD ,מעבד יותר חזק.

4) זמן סוללה - אני מניח שרוב הנטבוקים יכולים לעבוד לפחות 3 שעות וההורים שלי טוענים שהם לא יעבדו עליו למשך זמן יותר ארוך מזה ובגלל זה המיקום הנמוך, עם זאת אם אפשר לקבל 5-6 שעות מבלי לפגוע במשקל זה יהיה נהדר, זה מקבל את אותה עדיפות מבחינתי כמו הסעיף הקודם.

אם יש משהו ששכחתי תגידו ואני אוסיף,

בגדול ההורים שלי רוצים מחשב שהם יוכלו לקחת איתם כשהם טסים לחו"ל או נוסעים לבקר את המשפחה בלי שהוא יעיק עליהם ובגלל זה המשקל זה הנתון החשוב ביותר - כל עוד הנטבוק יאפשר להם לגלוש בצורה נורמלית ,לקרוא מיילים ולראות מצגות בצורה טובה אז עדיפות למשקל הנמוך ביותר שאפשר להשיג עם מסך נורמלי וכל השאר פחות עקרוני.

תודה מראש לכולם :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים