פורסם 2010 באפריל 2515 שנים קניתי LCD של HAIER שהיא FULL HD בדקתי אם בכרטיס מסך קיבלתי איזשהו מתאם ואכן יש מתאם של VGA/DVI (לא יודע איזה מהם) לHDMI מה שנשאר עכשיו זה לקנות כבל אני צריך שהוא יהיה 5 מטר בערך הבנתי שיש מצופה זהב או משהו כזה אז אני צריך הסבר על הדברים האלה תודה נ.ב : אם זה לא מתאים לכאן אז בבקשה תעבירו למקום הנכון במקום לנעול
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר הכבל הכי פשוט וזול יעשה את העבודה... לא צריך להשקיע בכבלכמה הוא עולה ? לינק ? משהו ?אם הפשוט יעשה את העבודה מה ההבדל בינו לבין ה"לא פשוטים"
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים ההבדל? שיש מטומטמים שחושבים שבשביל כבל דיגיטלי צריך להשקיע מאות שקלים http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=4945
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר would you rather feed 500 starving children or be a douche nozzle חח הבנתי את הנקודה שלך תודה על העזרה כנראה מחר אני אקנה מKSP את הכבל שנתת אלא אם כן יש כאן מישהו שחולק על דעתו , זה הזמן להצהיר על כך עריכה : יש לי עוד שאלה אם כבר פתחתי את האשכול: אחרי שאני אחבר בין המחשב לטלוויזיה עם הכבל , כל דבר שאני אעשה במחשב יוצג בטלווזיה או רק הצגת תכנים בHD ?
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים הכל ! בכל מקרה בדרייברים של הכרטיס אפשר להגדיר אם אתה רוצה רק סרטים או פשוט המשך של שולחן העבודה שאליו תוכל להזיז תכני מדיה .
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים מחבר הכל ! בכל מקרה בדרייברים של הכרטיס אפשר להגדיר אם אתה רוצה רק סרטים או פשוט המשך של שולחן העבודה שאליו תוכל להזיז תכני מדיה .ומה לגבי סאונד ?ברגע שאני אחבר את הכבל HDMI יהיה לי גם וידאו וגם סאונד או שצריך לחבר עוד כבלים ?
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים אתה צריך להתקין את הדרייברים של ה HDAudio של ATI ולקבוע בהגדרת צלילים במחשב , שה HDAUDIO יהיה ההתקן הראשי.
פורסם 2010 באפריל 2715 שנים מחבר יש לי כ.מסך של NVIDIA GTX 260יש משהו של nvidia או להוריד את הזה של ATI ?
פורסם 2010 באפריל 2715 שנים לא . קראתי קצת .. תנסה להתקין דרייברים גירסה 182.50 כמובן אחרי שעשית הסרה מלאה של הדרייבר הקודם .
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים מחבר אני לא מבין אותךהדרייבר הנוכחי של הכרטיס מסך שלי (GTX260) הוא 197.45לעשות לו Uninstall ולהתקין את 182.50 ?זה לא נשמע לי הגיוני אז בטח לא הבנתי נכון
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים מחבר אני לא מבין אותךהדרייבר הנוכחי של הכרטיס מסך שלי (GTX260) הוא 197.45לעשות לו Uninstall ולהתקין את 182.50 ?זה לא נשמע לי הגיוני אז בטח לא הבנתי נכוןעזרה...
פורסם 2010 במאי 315 שנים מחבר קניתי את הכבל ובאמת לא היה סאונד במסך טלוויזיה אלא רק במחשב ניסיתי בהגדרות להעביר את האודיו ליציאת HDMI אבל זה רק גורם שלא ישמעו ברמקולים , עדיין לא שומעים בטלוויזיה שאלתי את המוכר בחנות והוא אמר לי שבגלל שיש לי NVIDIA אני צריך לחבר בין הלוח אם לכרטיס מסך PDIF או S/PDIF לא זוכר בדיוק מה הוא אמר בדקתי בקופסאות של החומרה של המחשב ובאמת יש שם כמה כבלים* אפשר הסבר איך לעשות את כל החיבורים האלה ? תודה הכבלים נראים ככה :
פורסם 2010 במאי 315 שנים ב5 מטר לא צריך כבל איכותי.ב10 מטר ומעלה זה כבר סיפור אחר.יצא לי להיתקל בכבלים 10 מטר זולים שהיבהבו ברזולוציות גבוהות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.