עבור לתוכן

הקירור הכי טוב למעבד AMD עד 100שקל

Featured Replies

פורסם

אני צריך שתביאו לי את הקירור הכי טוב שיש עד 100שקל מPCH ואך ורק מPCH.

פורסם
  • מחבר

כי הוא כבר מזמין משם... אני לא נעול על שום חנות :P

פורסם

אוקיי בדקתי בשבילך ויש לך כמה אפשרויות :

אתה יכול לקנות 4 מאווררים 80mm כל אחד הכי פשוטים וזולים שיש כל אחד נדמה לי עולה בסביבות ה-24 שקל

וזה יוצא לך כמעט 100 שקל לא כולל הדמי משלוח, אפשרות שנייה זה לקנות מאוורר אחד תותח 120mm 2 ball bearing מאוורר משהו בסט באמת גם לא כל כך מרעיש, הוא לבד יעלה לך 103 שקל לא כולל משלוח (שאגב ממש לא יקר), או שאתה יכול ללכת על מאוורר אחד טוב 60mm שמסתובב במהירות של 8000 rpm שזה טס !! אבל מה כך בחשבון שהוא ממש מרעיש, בנוסף אליו אתה קונה גם עוד מאוורר אחד 80mm הכי פשוט שיש ושניהם ביחד עולים לך 90 שקל בלי המשלוח.

כמובן שיש לך עוד מגוון רחב של אפשרויות באתר אבל אני נתתי לך את מה שאני חושב הכי טובים,

אני ממליץ לך ללכת על המאוורר היחיד שזה האפשרות השנייה מהסיבות הברורות שהוא הכי יעיל והוא כנראה גם זה שיחזיק אצלך מעמד הכי הרבה זמן שזה חשוב מאוד ...

בהצלחה בקנייה , אם אתה צריך שאני אמסור לך את השמות של הדגמים אז תרשום פה ואני אענה לך :D

פורסם

אוקיי בדקתי בשבילך ויש לך כמה אפשרויות :

אתה יכול לקנות 4 מאווררים 80mm כל אחד הכי פשוטים וזולים שיש כל אחד נדמה לי עולה בסביבות ה-24 שקל

וזה יוצא לך כמעט 100 שקל לא כולל הדמי משלוח, אפשרות שנייה זה לקנות מאוורר אחד תותח 120mm 2 ball bearing מאוורר משהו בסט באמת גם לא כל כך מרעיש, הוא לבד יעלה לך 103 שקל לא כולל משלוח (שאגב ממש לא יקר), או שאתה יכול ללכת על מאוורר אחד טוב 60mm שמסתובב במהירות של 8000 rpm שזה טס !! אבל מה כך בחשבון שהוא ממש מרעיש, בנוסף אליו אתה קונה גם עוד מאוורר אחד 80mm הכי פשוט שיש ושניהם ביחד עולים לך 90 שקל בלי המשלוח.

כמובן שיש לך עוד מגוון רחב של אפשרויות באתר אבל אני נתתי לך את מה שאני חושב הכי טובים,

אני ממליץ לך ללכת על המאוורר היחיד שזה האפשרות השנייה מהסיבות הברורות שהוא הכי יעיל והוא כנראה גם זה שיחזיק אצלך מעמד הכי הרבה זמן שזה חשוב מאוד ...

בהצלחה בקנייה , אם אתה צריך שאני אמסור לך את השמות של הדגמים אז תרשום פה ואני אענה לך :D

הוא רצה קירור למעבד... :P

פורסם

ניראה לי שזה הוא הקירור הכי טוב שאפשר לקנות בPCH ב100 שקל .

פורסם

יש המון זולים שעולים על הגימיק הזה!

פורסם

אהמ volcanu 6 cu אהמ (subx ;))

פורסם

תראה אני "מצאתי" בשבילך מאוורר ששמעתי אליו תגובות מצויינות וקראתי אליו די הרבה..

הוא נשמע תותחני..

אבל הוא חורג בדי הרבה מהמאה שקל שלך.. הוא 177 שקל..

אבל אני ממליץ לך לחסוך עוד טיפה כסף ולהשקיע במשהו שיתן תוצאות ששוות את הכסף..

(אני לא נותן מידע מוסמך כי אין לי אתה המאוורר הזה, אני נותן מידע על פי ידיעות ותגובות שקראתי אליו..ואני בטוח שיש יותר טובים ממנו באותו מחיר..)..

אבל במאה שקל אני חושב שזה די סבבה.. :

http://www.pch.co.il/docs/pd-888415708.htm

שהוא נראה סביר בשביל 100 שקל..

פורסם

אולי מישהו יענה לעניין?

כמו שאמרו פה, אין טעם להחליף את הסינק המקורי, ודווקא מאווררי מארז יוכלו להיות יותר יעילים.

אפשר גם לקנות משחה טרמית (ננוט'רם 2) ב 30 שקל...

:lol: פשוט נכנסתם לחנות ולקחתם את הסינק שהכי קרוב ל 100 שקל? הוולקנו 10 זה סינק/מאוורר גרוע... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים