עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך - תקציב 300-500

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך, אך חבל לי לבזבז עליו הרבה כסף כי אני כבר לא משחק כל כך הרבה, והשימושים שלי הם בעיקר משרדיים.

אני רוצה שפיפא 2010 יעבוד לי טוב, וגם נניח משחקים כמו STARCRAFT 2 שצפוי לצאת בקרוב, אך לא מעבר לזה. מה שחשוב לי הוא שגם בעוד 3 שנים משחקים בסדר גודל הזה יעבדו לי.

המליצו לי פה בפורום לא לקנות כרטיס חזק יחסית(בכ500 שקל)- כדוגמת ה4770, אלא להסתפק בכרטיס זול יותר (בכ300שקל) ולהחליפו בעוד מספר שנים.

בעיקרון לא אכפת לי לשלם גם 500-600 שקל על כרטיס מסך, אני פשוט לא רוצה שזה יהיה מיותר.

תודה לעונים

עריכה:

שאר המחשב גם הוא חדש, ולכן לבטח לא יהיה צוואר בקבוק.

ספק סיסוניק 500

מעבד AMD ATHLON X4

2 גיגה זיכרון 1333 מגה הרץ

פורסם
  • מחבר

זה 450 שקל

במחיר הזה לא עדיף כבר להוסיף עוד 40 שקל ולקחת 4770 של POWER COLOR ?

פורסם

עדיף .לא ידעתי שהמחיר ככה ירד

פורסם
  • מחבר

בגלל זה שאלתי אם אתה מכיר משהו בסביבות ה300 שקל שישתלם לי יותר.

כי נהייתה לי הרגשה שאני סתם בזבז כסף על כרטיס שאני כנראה לא כל כך צריך. (תראה בפוסט המקורי שלי את השימוש הלא נרחב במשחקים)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, אז הזמנתי את ה4770 לפני שבוע, אבל מסתבר שזה כבר היה מאוחר מדי.

אני עושה מאמצים אחרונים לנסות להשיג אותו, אבל אחרי שאלו כנראה יכשלו אני אעבור לדילמה הבאה שלי.

4730 של POWERCOLOR ב365 שח

או

GTS 250 של GAINWARD ב550 שח

אני יודע שהההתלבטות קיצונית למדי, אך פשוט אין משהו טוב באמצע חוץ מה 4770.

מצד אחד כואב הלב על עוד 200 שח שבמובן מסוים יזרקו לפח, שכן איני משחק במשחקים יותר מדי (כפי שהסברתי בפתיחת התרד).

מצד שני, על ה4730 קראתי לצד דברים חיובים אודות הביצועים, הרבה דברים שליליים אודות ההתחממות היתירה ואף הנטיה שלו לקריסה מפני שהוא גרסא מוזרה של 48XX מוחלש.

חשוב לציין שהספק הוא סיסוניק 520 והמארז HAF 932, כך שאלו רכיבים שכן אמורים להתמודד עם זה.

תודה על תגובתכם,

עידן

***** עריכה *****

יש גם את האפשרות של ה9600GT ב415 ש"ח, אבל אני זוכר ששללתי אותו, רק לא זוכר למה (;

פורסם
  • מחבר

בעיקר כי 4730 חזק יותר בעלות של כמעט 100 שקל פחות

פורסם

GTS 250 בחירה טובה .הוא משתווה לHD5750

אני אישית חשבתי ללכת עליו .אבל בגלל צירכת החשמל .ויתרתי ולקחתי את HD5750

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים