עבור לתוכן

נפילות Crysis עם GTX260

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני חודש מחשב חדש:

Core i5 750

GTX260 Super Overclocked של Gigabyte,

4GB ram

לפני כמה ימים התקנתי Crysis Warhead, שיחקתי על הגדרות Gamer, רזולוציה 1920x1080 וAA - 2X.

במהלך המשחק כל בערך 10 דקות ולפעמים גם כל פעם שטענתי את השלב - המשחק נפל (מצב Not Responding ב-Task Manager).

בוסף ראיתי הודעת שגיאה בצד ימין למטה ב-notification, בקשר לדרייבר של NVIDIA 197.45 (העדכני ביותר) - אין הסבר על השגיאה, פשוט רשום שקרתה שגיאה.

לאחר שזה קרה לי עשרות פעמים, חשבתי שאולי הגדרות נמוכות יותר לא יצרו את השגיאה הזאת, אז שמתי על הגדרות Mainstream והמשחק פעל יפה מאוד עד שסיימתי אותו.

עכשיו אני לא מבין - איפה הבעיה? בכרטיס מסך? בדרייבר? אולי בגלל שהמשחק עובד על 32 ביט והווינדווס והדרייברים על 64 ביט?

או שיש מצב שהבעיה בכלל במשחק - כי הוא פרוץ, למרות שזה לא נראה לי...?

אגב בדקתי את הטמפרטורות של הכרטיס מסך בזמן הפעלת המשחק על ההגדרות הגבוהות והוא לא עבר את ה-75 מעלות (מצב אידיאלי לכרטיס הזה בעומס).

פורסם

יכולות להיות רק בערך מליון סיבות לזה.

הייתה לי תופעה דומה עם 9800GT ורזולוציה 1024X1280, כשהורדתי הגדרות הכל עבד חלק.

ולא, הטמפרטורות לא היו גבוהות כלל.

האם אתה חווה נפילות במשחקים אחרים?

פורסם
  • מחבר

שיחקתי Modern Warfare 2, Bad Company 2, FarCry 2 - באף אחד מהם לא היו נפילות על בסיס קבוע - אולי פעם אחת לאורך כל המשחק ובלי ההודעת שגיאה הזאת...

מצד שני כל המשחקים שציינתי לא "כבדים" כמו Crysis ברמת ההגדרות שאני משחק / שיחקתי בהם.

הייתה לך את אותה התקלה ב-Crysis? או גם במחשקים אחרים?

אגב אני מציין שהמשחק עבד על ההגדרות הגבוהות, אבל עם נפילות - לפעמים גם עבד לכחצי שעה.

וכשזה נפל בטעינת השלב, נכנסתי בהגדרות נמוכות ושיניתי אחרי שאני כבר במשחק להגדרות הגבוהות - וזה גם עבד, אבל לאחר כמה דקות עוד פעם נפילה.

פורסם

האם אתה משתמש בגירסת RIP של המשחק, או גירסה לא מלאה אחרת כלשהי?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה העתק של המקורי פשוט עם קראק.

זה נחשב RIP לא?

פורסם

למה זה משנה ?

פותח הדיון, נסה להוריד PATCH למשחק, קיימים משהו כמו 3 פאצ'ים...

פורסם
  • מחבר

מבין הפאטצ'ים שמצאתי לא נראה כי יש שם תיקון לבעיות מהסוג שלי (על פי רשימת התיקונים / שינויים) ככה שאני לא חושב שזה יעזור :o

בכל מקרה הבעיה נראית לכם כמו בעיה במשחק או כמו בעיה במערכת הפעלה / דרייברים / כרטיס מסך?

אם הבעיה היא במשחק אז זה לא משנה לי, אפשר לומר שזה "פותר" לי את הבעיה...

אם הבעיה בתוכנה / חומרה אז זו בעיה שאני צריך ורוצה לטפל בה...

פורסם

תעלה תמונה מ GPUZ + תוצאה של VANTAGE... כך נוכל לדעת לדעת אם הכרטיס מתפקד בצורה טובה...

עוד דבר,

אם אתה מנסה להפעיל דרך CRYSIS64BIT אז נסה דרך ה 32 ביט, יש בעיות עם ה 64BIT + WIN7.

פורסם

הדרייברים שלהם לפעמים עושים בעיות עם המשחק הזה.

וגורמים למנהל התקן לקרוס זו הסיבה למה המשחק קורס לך.

תנסה להתקין דרייבר ישן יותר.

פורסם
  • מחבר

תעלה תמונה מ GPUZ + תוצאה של VANTAGE... כך נוכל לדעת לדעת אם הכרטיס מתפקד בצורה טובה...

עוד דבר,

אם אתה מנסה להפעיל דרך CRYSIS64BIT אז נסה דרך ה 32 ביט, יש בעיות עם ה 64BIT + WIN7.

הופעל כל הזמן על 32 ביט.

תוצאות 3DMark Vantage Performace Mode:

3DMark Score P13813 3DMarks

CPU Score 42935

Graphics Score 11266

את התוצאה הזאת העתקתי מפוסט שכתבתי לפני 3 שבועות, עשיתי בדיקה גם לפני שבוע והתוצאה הייתה דומה. מחקתי את התוכנה ואין לי כוח להוריד ולהתקין שוב תצטרכו להאמין לי... ;)

GPUZ - גם עם מצב MAX...

49243005.th.png

Uploaded with ImageShack.us

אגב שיחקתי עכשיו לאיזה 20 דקות על 16X AA, והגדרות Enthusiast, כאילו ההגדרות הכי גבוהות שיכולות להיות, אולי היה לי 15-20 FPS אבל לפחות המשחק לא נפל, משהו מוזר....

פורסם
  • מחבר

תשובה?

סליחה על ההקפצה אבל עבר יום...

פורסם

יש מצב שאם תנסה את הפאצ' האחרון זה ייסתדר לך. בהרבה מאוד שיחרורים של משחקים פרוצים יש תקלות כאלה, הקראקים של היום לא כמו הקראקים של פעם, ברצינות, יש המון תקלות ונפילות כי ההגנות משוכללות יותר ויותר.

פורסם

Play @ DX9 mode , it will most likely solve the difficulties since I've had the same problem with the game.

target -dx9

פורסם
  • מחבר

אבל הבעיה בכרטיס או בדרייבר?

זאת השאלה האמיתית...

לא קניתי כרטיס ב-1000 שקל כדי לשחק על DX9.

פורסם

אבל הבעיה בכרטיס או בדרייבר?

זאת השאלה האמיתית...

לא קניתי כרטיס ב-1000 שקל כדי לשחק על DX9.

There is no visible difference between DX9 and DX10 in Crysis.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים