פורסם 2010 באפריל 2515 שנים אני משדרג את המחשב למעבד I7 860, נשאר רק לבחור לוח אם... זה או ASUS או GIGABYTE , אני אישית מעדיף ASUS.צימצמתי לכמה לוחות תגידו לי מה אתם חושבים:ASUS P7P55DGigabyte GA-P55A-UD3Gigabyte GA-P55-UD4GA-P55M-UD4שלושתם באזור 700-800 שח...בגירסה P55A יש חיבורים של USB3 ו SATA3 אבל זה לא משנה לי ממש,לכן אל תתיחסו לזה יותר מידי.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר עברתי על כול הביקורות ...כולם טובים חחפשוט אני שואל אנשים שיש להם נסיון עם הלוחות אם האלו...
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר CF ו SLI אני לא מתכוון לעשות...בשביל זה הייתי לוקח כבר לוח אחר לא מהרשימה...לגבי OC אולי משהו קטן ל מעבד ולכרטיס מסך, 10% מקסימום.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים הכי טוב שתחפש ביקורות על הלוח .תעשה חיפוש בגוגל נרשמה לך אזהרה בגין ספאם. זו האזהרה השנייה שלך. בשלישית תועבר לטיפול: תושתק או תורחק מהפורום.אם אין לך משהו לתרום לדיון אז אין סיבה להגיב. גם בדיון הזה רשמת הודעת ספאם, אך לא תירשם לך אזהרה על כך. הנקודה היא ללכת לקראתך, אז אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד.שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.פותח הת'רד- אם החיבורים לא חשובים לך אז פשוט קח לוח זול כמו H55M-USB3 או P55M-UD2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.