עבור לתוכן

|עזרה| מציאת בלוק קירור נוזלי

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 ואני רוצה לשים לו בלוקי קירור נוזלי איפה שיש צורך בקירור... אני רוצה בסופו של דבר שכל המחשב יקורר נוזלית ללא כל תלות בקירור אווירי, פרט לרדיאטור, כמובן...

תודה לכולם ושבוע טוב!

פורסם

מה הכוונה -קירור מים לכל המחשב.?

באיזה מארז אתה רוצה להכניס הכל.?

אתה מדבר על מחשב עם 3 לופים.?

מה התקציב שאתה הולך להוציא על מערכת קירור מים.?

פורסם

פותח התרד אתה קופץ גבוה מדי..אני מציע לך לעיין קצת בפורום ולקרוא בכל הנוגע לקירור מים וכו..

כמו כן איך הגעת למסקנה שאתה רוצה/זקוק לקירור מים במיוחד ללוח האם :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה -קירור מים לכל המחשב.?

באיזה מארז אתה רוצה להכניס הכל.?

אתה מדבר על מחשב עם 3 לופים.?

מה התקציב שאתה הולך להוציא על מערכת קירור מים.?

כלומר אני רוצה להכניס את המחשב למקום אטום שלא יהיה בו אוויר, לכן אני לא יכול להסתמך על היטסינקים שישבו על הלוח אם.

כמה אני רוצה להשקיע? אני לא יודע... אני רוצה לקנות רק את הבלוק שיושב על ה(אני תמיד שוכח איך קוראים לזה...) לוח אם, כלומר איפה שבמצב המקורי יש שם היטסינקים.

פותח התרד אתה קופץ גבוה מדי..אני מציע לך לעיין קצת בפורום ולקרוא בכל הנוגע לקירור מים וכו..

כמו כן איך הגעת למסקנה שאתה רוצה/זקוק לקירור מים במיוחד ללוח האם :nixweiss:

ייתכן ומה שאני אומר זה קפיצה גבוהה מדי, לכן אני מתייעץ אתכם :)

האמת שקראתי קצת וזה מה שהביא לי את הרעיון...

בסופו של דבר אני רוצה שתהיה לי מערכת קירור מים למעבד - לוח אם - כרטיס מסך... אם יש עוד משהו שצריך קירור, אני אשקול את זה...

תודה על התגובות, חברים :)

לילה טוב!

פורסם

אתה לא יכול לבנות מערכת קירור (לא משנה אוויר/מים) שלא יהיו בה מאווררים או זרימת אוויר..אחרת לא יהיה מי שיפזר את החום..

ולכן הדבר שאתה מבקש לא אפשרי..

עכשיו בו נסביר את השימושים שלך והצורך שוב על מנת שנדע מה אתה מחפש בדיוק..מה המטרה בכל זה ;D :s05:

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול לבנות מערכת קירור (לא משנה אוויר/מים) שלא יהיו בה מאווררים או זרימת אוויר..אחרת לא יהיה מי שיפזר את החום..

ולכן הדבר שאתה מבקש לא אפשרי..

עכשיו בו נסביר את השימושים שלך והצורך שוב על מנת שנדע מה אתה מחפש בדיוק..מה המטרה בכל זה ;D :s05:

ברור לי שצריך איוורור... אני מתכנן שהרדיאטור ישב באוויר הפתוח וכל היתר ישב במקום אטום...

פורסם

לא יעבוד העסק, גם אם תתקין את הרדיאטור מחוץ לחלון, עדין תזדקק לכמות מסוימת של זרימת אוויר, שאותה רק מאווררים שצמודים אליו יעשו !

פורסם
  • מחבר

לא יעבוד העסק, גם אם תתקין את הרדיאטור מחוץ לחלון, עדין תזדקק לכמות מסוימת של זרימת אוויר, שאותה רק מאווררים שצמודים אליו יעשו !

הממ.. אוקיי..

פשוט ראיתי סרטון ביוטיוב של מחשב שנמצא בתיבה אטומה לחלוטין עם קירור נוזלי... איך אפשר לעשות את אותו דבר?

פורסם
  • מחבר

אפשר לראות את הסירטון ?

כמובן!

אם תשים לב, המחשב נמצא בתוך תיבת אוויר אטומה שנמצאת בתוך אקווריום מלא מים (לכן אני משוכנע לחלוטין שאין שם אוויר זורם)

פורסם

זה לא מים, זה שמן, כמו כן אתה מדבר על שני סוגי קירור שונים..

קירור מים נשען על העובדה שיש רדיאטור שמפזר את החום בעזרת מאוורר...

מה שאתה מראה כאן זה קירור שמן במיכל..

פורסם

אוויר זורם, וזורם בצורה שוטפת שם.

בכל אופן לאוורור זקוקים רכיבים כמו הצ'יפסט, המוספטס, הזכרונות, אי אפשר לחנוק מחשב.

פורסם
  • מחבר

זה לא מים, זה שמן, כמו כן אתה מדבר על שני סוגי קירור שונים..

קירור מים נשען על העובדה שיש רדיאטור שמפזר את החום בעזרת מאוורר...

מה שאתה מראה כאן זה קירור שמן במיכל..

אני יודע שקירור מים נשען על העובדה שיש רדיאטור שמפזר את החום בעזרת מאוורר וזה גם מה שאמרתי קודם:

ברור לי שצריך איוורור... אני מתכנן שהרדיאטור ישב באוויר הפתוח וכל היתר ישב במקום אטום...

ואני לא חושב שמדובר בקירור שמן כי מה הטעם לשים את כל ה"עסק" בשמן כשיש שם צינורות של קירור נוזלי?

אוויר זורם, וזורם בצורה שוטפת שם.

בכל אופן לאוורור זקוקים רכיבים כמו הצ'יפסט, המוספטס, הזכרונות, אי אפשר לחנוק מחשב.

ממה שהצלחתי להבין ממה שראיתי, זה נראה די אטום, אולם חשבתי על פיתרון אחר... לשים שני מאווררים למעלה כך שאחד יכניס אוויר והשני יוציא אותו. זה יכול להזרים שם אוויר.

תודה על התשובות חברים :)

שבת שלום

פורסם

ממה שהצלחתי להבין ממה שראיתי, זה נראה די אטום

הנה, אתה רואה בועות אוויר לוקחות חום, מה יותר מזה אפשר לראות?

לגביי מאוררים, אל תשים אותם צמודים זה לא חכם, בעוד שאחד יזרים אוויר השני ייקח את אותו האוויר ויוציא אותו ישר החוצה, הראשון שוב ייקח את האוויר שהשני מוציא וחוזר חלילה, לא חכם...

תיצור איזושהי תעלה אוויר, תיצור לחץ בכל המארז, האופטימאלי ביותר בדלות מאוררים זה אחד מכניס מקדימה ואחד מוציא מאחור

אם אתה רוצה רק מאורר אחד אז רק אגזוסט שיוציא מאחור, ככה אתה יוצר לחץ אוויר שלילי במארז שיאלץ אוויר להכנס דרך כל פתח אפשרי שקיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים