פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל את תוכנת הצריבה של נרו 6אז המחשב מתרסט לי פתאום...פעם אחת היה כתוב לי שיש ארור בווינדוז וללחוץ על מקש כדי לרסט את המחשבעכשיו הוא מתרסט לי בלי שום הודעהכל מי שיכול לעזור לי זה דחוף בבקשה...
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים יכול להיות שיש בעיה בזכרונות, בלוח, בספק, בצורב ואולי בעוד כמה דבריםתנסה להיזכר איזה הודעה היית מקבל
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים מחבר הופיע מסך שחור והיה כתבוwindows error...ועוד משו לא זוכר ואז כתוב שצריך ללחוץ על מקש כדי לרסט את המחשבאבל למה דווקא בתוכנה הזאת?ד.א. אני גם התקנתי אינטרנט בכבלים בדיוק היום אבל אני לא יודע אם זה קשור...
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים מחבר בקשר לבעיה עם המחשב אני זה קורה כל פעם שאני מתקיןלא יודע למה זה קורה אולי בגלל האינטרנט בכבלים שהתקנתי היוםההודעה שמתקבלת היא : windows prottection error : you need to restart your computerתעזרו לי בבקשה
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים MSBLAST ! לא שמעת ?!?! יש תולעת בעולם שצריך לעדכן כדי שהיא לא תשפיע על המחשב , בינתיים מתי שזה עולה תכתוב shutdown -a
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים אין קשר לתולעת, או שמעבד חם, או שניתן לו פחות מתח, או כל בעיית יציבות אחרת שקשורה לחומרה (ההודעה הזו מופיעה עקב אי יציבות בW98)
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים חחח איציק (עכשיו נזכרתי WTF?! ) זה קורה שאתה עושה איזו שהיא פעולה עם הנרו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.