עבור לתוכן

מחירי הפרסקוט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן, אבל כבר עכשיו יש לי מעבד טוב...

2.4A

אני פשוט רוצה לשדרג כי הוא מסוג A...

ואני לא אשדרג לאותה מהירות אז כבר נשדרג בקפיצה גדולה...

בהתחלה חשבתי לחכות לפרסקוט, אבל עכשיו שאתם אומרים שהTEJAS יוצא בסוף 2004, שזה לא עוד הרבה זמן, אני אחכה לו...

פורסם

נכון יש לך מעבד מספיק טוב כדי לא לשדרג עכשיו.

אבל אתה לא חושב בכיוון הנכון :

בהתחלה חשבתי לחכות לפרסקוט, אבל עכשיו שאתם אומרים שהTEJAS יוצא בסוף 2004, שזה לא עוד הרבה זמן, אני אחכה לו...
פורסם
  • מחבר

לא הבנתי באיזה כיוון אני צריך לחשוב?

פורסם

לפי מה שאני רואה יש לך מעבד 2.4B.

חוץ מזה, אתה יכול לעשות לו אוברקלוק

פורסם

מתי בכלל יוצא הפרסקוט?

פורסם

ברבעון הראשון של 2004

פורסם
  • מחבר

סליחה יש לי B...

צודק...

אבל עדיין, זה משתווה אפילו ליכולות של המעבד עם ה-800 מגה הרץ... (HyperThreading)

אז מה יהיו התכונות המיוחדות של הTEJAS?

דרך אגב,

איך ידעת שיש לי מסוג B?

פורסם

אחי לפי דעתי אין טעם לחכות לטאז'ס

הפרסקוט בהתחלה היה אמור לצאת ברבעון השלישי של 2003

עכשיו הוא כבר עבר חצי שנה קדימה

הטאז'ס לפי מה שאני מעריך יצא בתחילת-אמצע 2005..

אם מעבד כמו שלך באמת אין טעם לקנות מעבד חדש כרגע אבל מי שיש לו פחות טוב כמו שלי למשל :{ P3 550

עדיף לחכות לפרסקוט שאני מחכה לו כבר חצי שנה אם לא יותר

מעבדי ה Prescott שיושקו לקראת סוף חודש אוקטובר.

מעבדי ה Prescott מהווים את הדור הבא של המעבדים הביתיים מבית Intel, עם זכרון מטמון L2 של 1Mb (בהשוואה ל 512Kb במעבדי Northwood ו Barton), באס של 800MHz ותהליך ייצור של 0.09 מיקרון.

עפ"י הנתונים שפורסמו, מעבד ה Prescott הראשון שיושק ב 26 לאוקטובר יהיה במהירות שעון של 3.2GHz ומחירו יעמוד על 417$; אחריו יצאו מעבדים במהירויות שעון של 3GHz, 2.8GHz ו 3.4GHz ומחיריהם יהיו $218, $278 ו $638, בהתאמה.

ב 15 לפברואר 2004 תחול הוזלה במחירי כל המעבדים (גם אלו המבוססים על ליבת Northwood) ואז כבר תוכלו לרכוש לעצמכם מעבד Prescott במהירות 2.8GHz במחיר של $178 בלבד.

בהמשך השנה Intel תוציא מעבדים במהירויות שעון של 3.6GHz ו 3.8GHz שיעלו $637 ביום השקתם (המעבדים יושקו בתאריכים נפרדים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים