עבור לתוכן

ביצוע SOFTMOD לכרטיס מסך EVGA 260GTX 216SP והפיכתו ל- QUADRO

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני אשמח לקבל את עזרת המומחים, או עזרה ממישהו שהצליח לעשות SOFTMOD בהצלחה לכרטיס דומה לשלי

ברשותי כרטיס מסך EVGA 260 GTX 216SP SUPERCLOCKED, בעבר כשקניתי אותו, חשבתי שאוכל לבצע סופטמוד עליו בהמשך ולהסב אותו לקוואדרו מסדרה מקבילה לליבת הכרטיס.

אני לא מצליח למצוא רשמים על כך באינטרנט ודיי קשה לי להבין מה התהליך אז שאלתי למומחים:

1). האם ניתן לבצע SOFTMOD על הכרטיס הנל ולהפוכו לקוואדרו ?

2). במידה וכן, האם התהליך הוא תוכנתי בלבד (DRIVER פרוץ) ? או שם מה צריך לבצע איזה שינוי חומרתי על גבי הכרטיס עצמו (הלחמות וכ'ו...)

3). אשמח לקבל הדרכה ממישהו שיש ברשותו כרטיס זהה לשלי והצליח להפוכו לקוודרו בהצלחה של 100%, אשמח לשמוע לגבי ביצועי הכרטיס..

4). האם כשאני הופך כרטיס לקוודארו הוא יבצע DOWNCLOCKING או יקבל ביטוי כבד במשחקי מחשב וירידה בביצועים ? או שזו סתם קלישאה...

תודה מראש, אודה לעזרתם!

המשך יום נעים

פורסם

בשביל מה לך ... לא חבל על הכרטיס?

1) הפיכתו לקוואדרו מקובלת בדרך כלל בכרטיסי ה285 לא ה260 עד כמה שידוע לי.

2) אתה פותח פה דלת לבעיות רבות, סיכוי גדול שתקבל מסך שחור או חוסר יציבות מטורף.

3) במידה והתהליך כן יעבור בהצלחה כן שיהיה לך זה FPS טוב יותר בviewporting, אלה אם כן אתה מתכנת שיידרים בOGL על התוכנת תלת מימד אני לא מוצא סיבה למה להפוך אותו לקאוודרו.

4) כן. צפוי לך ירידת FPS במשחקים, באגים בטקסטורות ובאגים במשחקים, חלק מהמשחקים יכולים כלל לא לעבוד.

בקיצור ... כל הsoftmod הזה הוא משחק ילדים. חבל לך על הכרטיס והמאמץ. אלה אם כן אתה באמת צריך את התיכנות שיידרים בתלת מימד לפרנסה, ואז במקרה כזה הייתי אומר לך שתוציא כסף על קוואדרו.

למרות שגם radeon יכול לתת viewporting לא רע בכל המ שקשור ל RTogl shaders

פורסם
  • מחבר

בשביל מה לך ... לא חבל על הכרטיס?

1) הפיכתו לקוואדרו מקובלת בדרך כלל בכרטיסי ה285 לא ה260 עד כמה שידוע לי.

2) אתה פותח פה דלת לבעיות רבות, סיכוי גדול שתקבל מסך שחור או חוסר יציבות מטורף.

3) במידה והתהליך כן יעבור בהצלחה כן שיהיה לך זה FPS טוב יותר בviewporting, אלה אם כן אתה מתכנת שיידרים בOGL על התוכנת תלת מימד אני לא מוצא סיבה למה להפוך אותו לקאוודרו.

4) כן. צפוי לך ירידת FPS במשחקים, באגים בטקסטורות ובאגים במשחקים, חלק מהמשחקים יכולים כלל לא לעבוד.

בקיצור ... כל הsoftmod הזה הוא משחק ילדים. חבל לך על הכרטיס והמאמץ. אלה אם כן אתה באמת צריך את התיכנות שיידרים בתלת מימד לפרנסה, ואז במקרה כזה הייתי אומר לך שתוציא כסף על קוואדרו.

למרות שגם radeon יכול לתת viewporting לא רע בכל המ שקשור ל RTogl shaders

בעקרון כדי שאוכל לראות טקסטורות וצבעים בריל טיים חלק יותר, והבנתי שגם קוודרו מרנדר ממש מהר סרטים בEXPORT ממאיה או מקס...

אני מבין שהדריבר שקיים בתולי לחלוטין ורווי בבאגים, כך שזה מיותר לחלוטין לבצע את זה ?

השאלה באמת עד כמה קוודרו חוסך לי בזמן רינדור...

פורסם

מה זה real time?

אם אתץה רוצה לראות שיידרים של direct X עם שבירת אור ב REALTIEM

אז זה עוזר

אבל מי משתמש בזה בכלל? חוץ מאנשים שעובדים על משחקים מבוססים DX9 ומעלה

או לחילופין OGL

קוואדרו לא חוסך לך זמן ברינדור, שיצאו המנועי רנדר על הכרטיס מסך זה יעבוד באותה מידה על הgeforce כמו שזה יעבוד על הקוואדרו

למעשה ההדגמות הרישמיות שנעשו על האב טיפוס נעשו על Geforce GTX 285 ולא על הקוואדרו המגביל.

אם אתה מדבר על רינדור מתוכנות כמו פרימר אז יש כרטיסים יעודיים שזולים וטובים בהרבה מהקוואדרו כדי לקבל האצה.

ומה זה חלק יותר?

אני עובד עם 4870 ואני מקבל במצב texture decale כ 50-60 FPS....

ותן סקרין שוט מהסצנה שמקטעת לך אני אעזור לך לפתור את זה בדרכים קונבנציונליות.

פורסם
  • מחבר

מה זה real time?

אם אתץה רוצה לראות שיידרים של direct X עם שבירת אור ב REALTIEM

אז זה עוזר

אבל מי משתמש בזה בכלל? חוץ מאנשים שעובדים על משחקים מבוססים DX9 ומעלה

או לחילופין OGL

קוואדרו לא חוסך לך זמן ברינדור, שיצאו המנועי רנדר על הכרטיס מסך זה יעבוד באותה מידה על הgeforce כמו שזה יעבוד על הקוואדרו

למעשה ההדגמות הרישמיות שנעשו על האב טיפוס נעשו על Geforce GTX 285 ולא על הקוואדרו המגביל.

אם אתה מדבר על רינדור מתוכנות כמו פרימר אז יש כרטיסים יעודיים שזולים וטובים בהרבה מהקוואדרו כדי לקבל האצה.

ומה זה חלק יותר?

אני עובד עם 4870 ואני מקבל במצב texture decale כ 50-60 FPS....

ותן סקרין שוט מהסצנה שמקטעת לך אני אעזור לך לפתור את זה בדרכים קונבנציונליות.

אין לי סצנה מקרטעת אני בקרוב מתחיל לעבוד עם מאיה בתחילת שנה ב'

ואני לא רוצה לגלות שאני לא אוכל לרנדר אנימציות בבית בצורה אנושית...

בכלל נראה כי לקוואדרו יש פיצרים מדהימים ביותר עם חבילת CS5 של אדובי, שאני לא בטוח שניתן לנצל עם ה 260GTX או שאני טועה וזה רק ב פרימיר השיפור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים