פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים מישהו יכול לתת לי בבקשה מפרט אופטימי של הגדרות?קצת התבלבלתי עם המונחים של הדרייברים של הכרטיס החדש.בתודה מראש.
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים הגדרות של מה בדיוק?אתה מתכוון איך לכוון את הפילטרים והמירקמים בהגדרות הדרייברים?
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים כרגע, הכרטיס שלך מסוגל להתמודד עם רוב המשחקים הכבדים בהגדרות ההכי כבדות ועם פילטרים מופעלים.אני חושב שAA*4 וAF*8 יהיו בחירה מצויינת. מעבר לזה בקושי רואים הבדל.כמובן שזה משתנה בין משחקים ורזולוציות שונות אבל בגדול לא תהיה בעיה להפעיל משחקים ככה
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים DXDIAG (בrun, ואז כרטסת more help ובחירת override) הוא הפתרון הכי פשוט אבל ערך שתקבע שם תקף לכל הרזולוציות שתשחק איתם כך שאם אתה מכוון אותו למשל ל85 וודא שהמסך שלך תומך בזה בכל רזולוציה שאתה משתמש
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים כרגע, הכרטיס שלך מסוגל להתמודד עם רוב המשחקים הכבדים בהגדרות ההכי כבדות ועם פילטרים מופעלים.אני חושב שAA*4 וAF*8 יהיו בחירה מצויינת. מעבר לזה בקושי רואים הבדל.כמובן שזה משתנה בין משחקים ורזולוציות שונות אבל בגדול לא תהיה בעיה להפעיל משחקים ככהב HL2מתחת לAAx6 זה לא עוזר..
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים מחבר מישהו יכול לתת לי הסבר על האפשרויות ב displays>monitor>advancedאני לא מבין מה כל אפשרויות הsynchronization אומרות...בתודה מראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.