פורסם 2010 באפריל 2415 שנים זה המפרט שלי חשבתי אולי להחליף לכרטיס מסך חזק יותר או להוסיף זיכרון פנימי ולשים ווינדוס 7 64BIT (יש לי ווינדוס 7 32BIT) מה אתם אומרים מה כדאי להחליף או להוסיף?המערכת מחוברת למסך סמסונג 20 אינץ' זה הדגם syncmaster 206bwמטרת השדרוג היא שיפור ביצועים במשחקים!תודה מראש לכל העונים כל עצה תתקבל בברכה!!מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: shappire ati radeon 4870 toxic vaporX cooling! מארז: antec nine hundred הארד דיסק: western digital 160 giga ספק כוח: sweex pure 650WATT
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים מחבר מפריע לי שבמשחקים כבדים כבדים כמו GTA לדוגמא שהגרפיקה גבוהה המחשב לפעמים נותן FPS נמוך ואז זה נראה בהילוך איטי ואני לא יודע מה לשפר כדי לסדר את הבעיה הזאת
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים לאיזה צג מחוברת המערכת בד"כ ? שם היצרן, ודגם מדוייק.ומה התקציב לשדרוג ? נא עדכן בכותרת הנושא (באמצעות עריכת ההודעה הראשונה) - כולל את מטרת השדרוג (שיפור ביצועים במשחקים - אם הבנתי נכון).
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים מחבר יש מישהו שיכול להמליץ לי או לייעץ לי מה לעשות בשביל לשפר את המחשב גם אם זה לא לקנות חלק חדש ואולי אוברקלוק?תודה מראש לכל העונים
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים על הנייר, הבעיות שאני רואה במחשב הן או מעבד חלש ( אוברקלוק יכול לפתור לדעתי)ספק שלא נותן את המתח המבוקש לכ.מסך. ( לא מכיר את החברה של הספק, משם באה הטענה.)
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים יש לקחת בחשבון ש GTA4 הוא פורט מקונסולות ולכן משחק עם בעיות ביצועים רבות אבל זה משהו נקודתי למדי מה לגבי משחקים אחרים?
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר משחקים אחרים לעיתים נדירות מקרטעים אולי אחרי שאני משחק המון זמן זה קורה אבל לעיתים נדירות
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים לא רואה שום צורך בשידרוג , צלם תמונה של הספק , למרות שמדובר בחברה לא מוכרת לפי דעתי הוא מספק מספיק זרם ...וכן , OC יכול להוסיף המון , אצלי יש את אותו המעבד , OC לכיוון ה 3GHZ יורגש בהחלט ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.