עבור לתוכן

לא מצליח להעביר קול דרך חיבור HDMI

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב עם הכרטיס HD4850 וטלויזיה של טושיבה מדגם 42XV635.

הבנתי שצריך מתאם מקורי של ATI כדי להעביר גם סאונד, ולכן חיברתי את המחשב לטלויזיה עם כבל HDMI באורך 2 מ' של SMARTCOM שקניתי היום בבאג, עם המתאם.

ועדיין לא שומעים מהרמקולים של הטלויזיה :(

ניסיתי לשחק קצת בהגדרות ללא הצלחה, מישהו יכול לתת עצה מה אפשר לעשות?

תודה

פורסם

הגדרת בתוכנה שאתה משתמש בה להרצת וידאו להשתמש בכ.קול של הכ.מסך? ולא בכרטיס המובנה?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפרט בבקשה איך עושים זאת, בהגדרות של הווינדוס?

אני משער שאם הווינדוס יהיה מוגדר להוציא קול להכרטיס מסך אז ככה כל התוכנות יהיו מוגדרות אוטומטית כי הם לוקחות מהברירת מחדל של הווינדוס.

פורסם

כל הרעיון הוא להגדיר ידנית ולא באופן כללי

בכל מקרה כנס להגדרות אודיו בפאנל השליטה של המערכת הפעלה ובפנים בחר בכרטיס קול הנוסף במקום הרגיל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, מצאתי גם בהגדרות של הווינדוס וגם ב Media Player Classic את האפשרות "ATI HD Audio rear output". אני ינסה מחר לראות אם הבעיה נפתרה פשוט עכשיו אני לא יכול לקחת את המחשב לסלון.

בעיה אחרת: ששמתי את הרזולוציה 1080X1920 שזו הרזולוציה הטבעית של הטלויזיה (FULL HD), ראיתי שהתמונה לא מתפרסת על כל המסך ויש פסים שחורים מסביב. כאשר שמתי על 1360X768 שזה HD READY התמונה תפסה את כל רוחב המסך, אבל האיכות לא הייתה טובה כי זו לא הרזולוציה הטבעית.

איך מסדרים את זה?[br]פורסם בתאריך: 23.04.2010 בשעה 23:40:11

עידכון: הצלחתי להעביר קול דרך הHDMI.

אבל עדיין יש לי את הבעיה השנייה

בעיה אחרת: ששמתי את הרזולוציה 1080X1920 שזו הרזולוציה הטבעית של הטלויזיה (FULL HD), ראיתי שהתמונה לא מתפרסת על כל המסך ויש פסים שחורים מסביב. כאשר שמתי על 1360X768 שזה HD READY התמונה תפסה את כל רוחב המסך, אבל האיכות לא הייתה טובה כי זו לא הרזולוציה הטבעית.

איך מסדרים את זה?

עצות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים