עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ב WIN7 המעבד במשחקים על 100%

Featured Replies

פורסם

שלום!

עד אחשיו היה לי XP ומשחק כמו ריימן3 פעל לי חלק על 60FPS קבוע ואחשיו אחרי שהתקקנתי WIN7 הריימן הזה על 60FPS ויורד ל 36 ליפעמים,ויש לי דרייבר הכי עדכניים שיצאו,ושמתי לב שב WIN7 באמצע המשחק המעבד קבוע על 70%-100% וב XP המשחק רץ חלקק

יש לציין כי מדובר ב WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT מקורי

מיפרט

e6500

2gb ram

8400gs

השאר לא ממש משנה

פורסם

זה ביגלל שWIN 7 יחסית כבד יותר מי WIN XP,יש לו צריכת משאבים גדולה יותר ביגלל התמיכה שלו בDX10וDX11 וAERO שזה דיי מכביד על המערכת שלך שהיא כבר לא הכי חדשה, האיתי מציע לעשות למעבד קצת OC בשביל שיפור ביצועים והכי חשוב להחליף תכרטיס מסך אפילו לאחד מי יד שנייה כי הכרטיס שלך לא מספיק חזק והמעבד לוקח על עצמו יותר מאשר הGF8400GS שלך אבל ניראה מה יגידו אחרים. זאת רק ההצעה שלי

פורסם

זה ביגלל שWIN 7 יחסית כבד יותר מי WIN XP,יש לו צריכת משאבים גדולה יותר ביגלל התמיכה שלו בDX10וDX11 וAERO שזה דיי מכביד על המערכת שלך שהיא כבר לא הכי חדשה, האיתי מציע לעשות למעבד קצת OC בשביל שיפור ביצועים והכי חשוב להחליף תכרטיס מסך אפילו לאחד מי יד שנייה כי הכרטיס שלך לא מספיק חזק והמעבד לוקח על עצמו יותר מאשר הGF8400GS שלך אבל ניראה מה יגידו אחרים. זאת רק ההצעה שלי

זה נכון שW7 צורך יותר משאבים מXP ,אבל צריכת המשאבים לא צריכה להיות כול כך מוגזמת ...

אפילו שיש לו מעבד חלש זה לא אמור להיות ככה ,W7 ULTIMATE לא עובד ככה T4400 אז למה שעל E6500 הוא יעבוד ככה ?

פורסם
  • מחבר

אבל הכרטיס גם ככה לא תומך ב DX11 אבל ב DXDIAG באמת כתוב לי DIRECTX 11 מוזר,וחוץ מה AERO זה מגעיל אז למה זה ככה? ומה שמוזר שהישום עצמו נניח הפעלתי לאחי הקטן פאקמן מרוצים,אז כבר בתהליכים כתוב על התהליך של המשחק 98 שזה המוןן ועוד עם כמה תוכנות שרצות על המחשב שלוקחות 01

ביחד המעבד על 100% זה מוזרר

פורסם

אבל הכרטיס גם ככה לא תומך ב DX11 אבל ב DXDIAG באמת כתוב לי DIRECTX 11 מוזר,וחוץ מה AERO זה מגעיל אז למה זה ככה? ומה שמוזר שהישום עצמו נניח הפעלתי לאחי הקטן פאקמן מרוצים,אז כבר בתהליכים כתוב על התהליך של המשחק 98 שזה המוןן ועוד עם כמה תוכנות שרצות על המחשב שלוקחות 01

ביחד המעבד על 100% זה מוזרר

הוא כותב לDX11 כי מותקן לך במחשב , הוא לא כותב במה אתה משתמש ,יש לך 8400GS אז יש לך DX10 ,והAERO מאוד יפה אבל זה לא קשור ,ההיתי אומר שזה בעיה במערכת ההפעלה ,כי זה לא אמור להיות ככה

פורסם
  • מחבר

ועם המשחק על 52% זה בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.