עבור לתוכן

ISP משתנה אחרי כל אתחול?

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי שאלה בסיסית וקטנה מתוך סקרנות.

אני מחובר ברוחב פס 4מגה ב013, ושמתי לב שבכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המודם שלי (D-Link 2650U), ה-ISP המוצג באתר SPEEDTEST משתנה, לפעמים זה NetVision, לפעמים broadband for PT ולפעמים ADSL users, לא ממש התייחסתי לכתובות האיי פי אבל הן גם משתנות בכל פעם (גם כשעדיין כתוב אותו שם הISP באתר).

לא ערכתי בדיקות מדויקות אבל זה נראה כאילו יש הבדלים מזעריים לכאן ולכאן במהירות אותה אני מקבל בתוצאות של SPEEDTEST, בין ה"חיבורים" השונים אותם אני רואה תחת שמות שונים באתר,

מה זה אומר? האם יש למה להתייחס? האם יש סיכוי שיהיה עדיף לשחק עם המודם עד שהאתר יראה שאני מחובר כביכול לISP בשם X כדי להנות מביצועים מקסימליים?

כרגע אני מחובר כבר כמה ימים (לא מכבה את המודם) כביכול לISP שהSPEEDTEST מראה כ'ADSL users' וזה נראה כאילו תוצאת המהירות שאני מקבל קבועות ומעט גבוהות יותר מהרגיל..

תודה מראש ;D

פורסם

לכל ספקית אינטרנט יש פול כתובות, 013 (ברק) ונטויז'ן הם חברה אחת, לכן אתה מקבל מידי פעם כתובת שונה של אחת מהן.

כנס לאתר (למשל) הזה -

http://tools.whois.net/yourip/

ובו תוכל לראות את הכתובת IP שלך, מתחת לכתובת IP תראה קישור Whois ברגע שתלחץ עליו, תוכל לדעת לאיזו חברה שייכת כתובת ה- IP (כתוב לך למטה).

פורסם

.

פורסם
  • מחבר

כלומר אין לצפות להבדל מהותי בין מהירויות החיבור לשלל הכתובות השונות של הספק, נכון?

פורסם

אמת

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים