עבור לתוכן

נייד כמה שיותר חזק עם מסך 13.3, מוכן להתפשר גם על 14.1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

על סמך מה זה נאמר?

במפרט רשום שיש צורב..

אגב בnotebookclub יש גם את המחשב הנ"ל במפרט קצת שונה

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm

שם הוא מתחיל ממחיר 4050 , לאחר הוספת מערכת הפעלה 7 והרחבת זכרון המחשב יוצא 4600.

כמוכן שם המחשב נמכר עם זכרון 1066 ולא 1333, האם זה קריטי ?

בנוסף , הוא לא נמכר עם כונן אופטי.

על איזה מההצעות הייתם הולכים?

ההצעה מנייד נייד לשם השוואה

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2956

• תגובות 30
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במפרט של נייד נייד רשום שיש DVD ? רשום גם שיש 3 שנים אחריות...

באתר של נוטבוקקלאב בכלל יש תמונה של 1564 ...

אל תסמוך על מה שמפרסמות החנויות השונות.

במפרט הרשמי של דל אין DVD, אם תחליט לקנות מהם אתה יכול לדרוש כונן חיצוני שהרי כתוב במפרט שיש כונן.

פורסם
  • מחבר

לפי מספר אתרים מחו"ל המחשב מגיע עם כונן חיצוני..

זאת מכיוון שכונן DVD היה פוגע בקירור המחשב ולכן הולחט להוציא אותו החוצה, זה כבר המחשב השני שאני נתקל בו מסיבות אלה עם כונן חיצוני, הראשון היה HP DM3

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

האמתי אני מאוד מתלבט גם ככל הנראה אני יקנה אותו עוד היום את המחשב הזה

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3419&products_id=28808&PHPSESSID=hid1cvg56dhoatj99kat9evmk0

שזה הגירסה עם 4 ג'גיה זיכרון + מערכת הפעלה אבל אני עדןי לא יודע אם אני רוצה 15 אינץ כמו זה

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=28615&PHPSESSID=hid1cvg56dhoatj99kat9evmk0

אוו את הגירסה של ה13

אשמח אם תביא חוות דעת עליו שהוא יגיעה אליך כמה תמונות אפילו יעזרו מאוד

בגלל שהוא חדש בשוק אין עוד ביקורות עליו אז קשה לי לדעת תודה מראש :D

פורסם
  • מחבר

לאחר שבוע עם המחשב אני יכול לתת עליו מספר רשמים.

מדובר על המחשב 13.3 הכי חזק שמצאתי בשוק כרגע. רכשתי אותו בקונפיגירציה הכי גבוהה (כרטיס ATI 5470 1GB ומעבד i5 m430 מהירות 2.26-2.53)

המחשב עצמו נוח מאוד לשימוש , מעוצב בצורה מודרנית. מקשי המקלדת מזכירים מסטיק צ'יקלט והטאץ' פאד שלו גדול נוח ומגיב טוב יותר מהלנובו הקודם שהיה לי (למרות שאני עובד עם עכבר חיצוני) קיימות 3 יציאות USB שאחת מהן משולבת עם E-SATA. בנוסף יש יציאות HDMI, VGA וקורא כרטיסים.

רמת הביצועים של המחשב אחת מהגבוהות בשוק (במיוחד למחשבים קטנים), מריץ את GTA החדש ללא בעיה.המחשב דוחף ללא בעיה סרטים בפול HD והזפזופ במהלך הסרט עובר חלק ללא תקיעות. טעינת המחשב מאוד מהירה , העבודה בו מאוד מהירה וחלקה.

במחשב יש מסך LED 13.3 שעובד על רזולוציה 768*1366.המסך מספק תמונה מאוד חדה ומגיע לרמת בהירות דיי גבוהה.

פליטת חום של המחשב וטמפרטורות עבודה - נושא דיי רגיש במחשבים ניידים , במיוחד בקטנים מביניהם. באיידל חום המעבד נמצא סביב 40-42 מעלות. בעת בבדיקה חום מעבד באמצע הרצת משחק (GTA IV) חום המעבד עמד על60 מעלות. יש לציין שהשקיעו בנושא של הקירור מחשב (פתחי איוורור מכסים חצי מחשב בערך מלמטה).המאוורר עובד עוד פחות מהמחשב הקודם שהיה לי לפני Lenovo N500 שגם הוא בעצמו לא היה מתחמם יחסית. לא מורגשת התחממות במקלדת , משטח עכבר. מורגשת התחממות קלה באיזור פתח יציאת האוויר.

יתרונות:

*מסך טוב

*רמקולים SRS איכותיים

*יציאת E-SATA

*מחיר

*כרטיס מסך 1 ג'יגה

חסרונות (דיי מינורים לטעמי)

*אין נורת חיווי WIRELESS.

*אין כונן אופטי.

*כיסוי חיצוני מבריק שמשאיר עליו טביעות אצבע.

לסיכום:

מדובר על אחת מהרכישות הכי טובות שיש בשוק היום!!!

המחשב תפור למי שמחפש נייד קטן וביצועיסט.

תמונות כרגע אין לי להעלות, אבל ניתן למצוא פה בסקירה:

http://blog.screenaid.com/2010/04/05/dell-inspiron-13r-n3010-review/

פורסם

תתחדש,מחשב מעולה. :xyxthumbs:

אפשר לדעת איפה רכשת את המחשב?

אני גם חושב לקנות את הדגם הזה,הוא הגיע עם 4 גיגה או ששדרגת?ואיזה מהירות זיכרון?

תודה,והמשך יום נעים..

פורסם

שאלה קטנטנה...כמה זמן המחשב מחזיק עם סוללה בעבודה סבירה? (60 אחוז תאורה מסך, בלוטות' סגור, wi fi פתוח)

פורסם
  • מחבר

תתחדש,מחשב מעולה. :xyxthumbs:

אפשר לדעת איפה רכשת את המחשב?

אני גם חושב לקנות את הדגם הזה,הוא הגיע עם 4 גיגה או ששדרגת?ואיזה מהירות זיכרון?

תודה,והמשך יום נעים..

רכשתי אותו דרך חנות קטנה שנמצאת ליד הבית בת"א.

הגיע עם 4 ג'יגה 1333, למרות שהמעבד תומך ב1066. היחידים שתומכים ב1333 הם המעבדי i7 וגם לא כולם, רק החזקים מביניהם.

שים לב למפרט , חלק מהחנויות מוכרות אותו עם 7 בייסיק וחלק עם הום פרמיום. מומלץ מאוד להתקין את ה64 bit בשביל לנצל את המחשב עד הסוף.

כמוכן , חלק מוכרות עם 2 ג'יגה וחלק עם 4 , זה משתנה מחנות לחנות.

שאלה קטנטנה...כמה זמן המחשב מחזיק עם סוללה בעבודה סבירה? (60 אחוז תאורה מסך, בלוטות' סגור, wi fi פתוח)

אני משער 4 שעות, כי לא בדקתי את זה.

לעומת זאת לאחר כיבוי WIFI והחשכת מסך למקסימום התקבל זמן משוער של 5 וחצי שעות.

פורסם

בכוונה צייניתי עבודה סבירה, פשוט מאוד מעניין כמה הוא מצליח לסחוב בשימוש יומיומי עם כזה מפרט מפלצתי!

פורסם
  • מחבר

אל תשכח שהמסך שלו יותר קטן וצורך פחות חשמל.

4 שעות הוא מחזיק בכיף בעבודה לא מאומצת עם החשכת מסך כלשהי.

הכרטיס מסך עובד על מהירויות משתנות ובעבודה על אופיס הוא דיי באיידל..

אפשר גם לשלוט על הביצועים+קירור של המחשב ועוד כל מיני פונקציות שיכולות לחסוך חשמל.

פורסם

תודה רבה על המידע,תתחדש ותהנה מהמחשב :xyxthumbs:

פורסם

יש לי מספר שאלות אליך אם אפשר, בנוגע לדגם הזה,

1. איך המחשב עם משחקים (GTA IV לדוגמא..)

2. מה בנוגע לרעשים \ חוסר ברעשים אם תוכל לספר הכוונה לשקט שלו.

3. האם המסך נותן תצוגה יפה? או שיותר מדיי מבריק?

4. איך הוא לסרטים?

5. ניידות שלו - ראיתי שהוא מחזיק באזור 4 שעות האם הסוללה 6 תאים אצלך? (וגם אם כן, תמיד קונים עוד אחת ספייר)

6. מה ההתרשמות שלך מהפעולות שלו - והאם עדיף לרכוש את אותו מחשב רק בגודל 15.6, מכיוון שהמחירים דומים והביצועים קצת משתנים לפה ולשם.

תודה, אני גם אוטוטו מתחיל ללמוד כסטודנט ומחשב אישי תמיד חשוב.

פורסם
  • מחבר

יש לי מספר שאלות אליך אם אפשר, בנוגע לדגם הזה,

1. איך המחשב עם משחקים (GTA IV לדוגמא..) סבבה לגמרי ,מריץ את המשחק על רזולוציה מקסימלית אבל בפירוט בינוני

2. מה בנוגע לרעשים \ חוסר ברעשים אם תוכל לספר הכוונה לשקט שלו.המחשב שקט ובקושי שומעים אותו

3. האם המסך נותן תצוגה יפה? או שיותר מדיי מבריק?אחלה מסך , תמונה חדה מאוד.

4. איך הוא לסרטים?טוב מאוד, מריץ 1080 בצורה חלקה וגם דפדוף במהלך הצפייה חלק.

5. ניידות שלו - ראיתי שהוא מחזיק באזור 4 שעות האם הסוללה 6 תאים אצלך? (וגם אם כן, תמיד קונים עוד אחת ספייר) אכן, הסוללה 6 תאים וה4 שעות אורך חיים זה לא במצב חסכון, על מצב חסכון הוא מחזיק גם מעל 5 שעות

6. מה ההתרשמות שלך מהפעולות שלו - והאם עדיף לרכוש את אותו מחשב רק בגודל 15.6, מכיוון שהמחירים דומים והביצועים קצת משתנים לפה ולשם.אין טעם לרכוש אותו ב15.6 , יהיה יותר גדול כבד ומגושם , אה אבל יהיה לך צורב DVD שגם ככה לא תשתמש בו :P

תודה, אני גם אוטוטו מתחיל ללמוד כסטודנט ומחשב אישי תמיד חשוב.

תשובות באדום.

אם אתה סטודנט אני ממליץ לך בחום על 13.3 ולא 15.6, לא ממש כיף להיסחב עם 15.6 + מטען + ספרים.

פורסם

אוקיי הבהרת לי כמה דברים,

אשמח אם תוכל לצלם את המחשב (אם אפשר בחלון פתוח כאילו שהשמש תאיר ולא אור חדר) בכדי שאוכל לראות את החזר האור שלו

(מדמה פלורסנט ועבודה עם חלון פתוח) - משהו כמו 3-4 תמונות של המסך מכמה זוויות באור הזה, כי זו ההתלבטות שלי רק בנוגע למסך המבריק.

אשמח אם תוכל לעזור בזה :)

תודה רבה לך meishar84

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים