פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים בהתחלה היה בעיה עם הכבלים של הIDEאז דחפתי אותם כזה מאחורי הברזלים של הסידירומים ולא רואים אותם והם לא מפריעים לאף אחדאבל מה לאזעזל עושים עם הכבלים של החשמל שכל הזמן מפוזרים ליואם אני מנסה לקווץ אותם לפינה אחת את כל החיבורים שלא יפריע לזרימת אווירזה באמת לא מפריע אבל זה מכוער בטירוףףףףףףף!!!!!!!!
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים היי.....תנסה כמה שיותר ל"כווץ" אותם..אולי זה יעזור או שתיקח סרט בידוד ותדביק את כל הכבלים ביחד...אני עשיתי וייצא לי מגניב....
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים מחבר אני יכול לקחת כמה אזיקונים ולקשור חזק חזקבגלל שזה יוצא מכוער את הכל לעטוף עם איזולירבנד כחולאבל אז יהיה תקוע לי כזה גוש כחול לא קשור לעולםוגם אם אני ירצה אחרי זה לחבר עוד משהו אני יצטרך לפרק הכללללללוגם זה יהיה דביק מגעיל
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים אני ממליץ לך לא לחבר אותם עם משהו שיכול להנמס. חבר שלי חיבר אותם עם כמה גומיות ועם הזמן נשארו לו רק "שאריות" על הכבלים.
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים אזיקונים לפי דעתי זה הפתרון הכי טוב... קניתי אתמול חבילה ב6 וחצי שקל וקשרתי מלא כבלים ונשארו לי עוד המון..אפשר גם לקחת את הכבל הזה של הטלפון... שהולך מהשפורפרת לבסיס.... המתולתל הזה... לדחוף בפנים כבלים ואז זה גם יאסוף אותם וזה יראה יותר נורמלי ובלי שאריות על הכבלים עצמם
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים מחבר יש לי חבילה של 350 אזיקונים אבל עדין בעיה לסדר אותםכי הקונקטורים האלה של המולקס מעצבנים ומכוערים ואין איפה לתקוע אותםיופי אז הינה כולם בפס אחד מחוזקים באזיקונים אבל מה עכשיו, איפה תוקעים אותםזה עובר לי באמצע המארז מול החלון וזה מסתיר ומכוער ולא אסטטי
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים תלפף אותם עם צינור של אקוריום לפי המדריך של פיסיטיפ , ואז יהיו לך כבל גדול בתוך צינור שקוף וזה נראה די טוב
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים הצינורות זה סתם אלא אם כן הם ממש קטניםהכי טוב זה ללפף עם אזולירבנד גם יוצא יפה וגם תופס הכי פחות מקום...
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר תהייה יצירתי!!!קח איזולירבנד ותדביק אותם לדפנים הפנימיים של המארז....אתה רציני?איך בדיוק אני ידביק את זה... הדבק של האיזולירבנד חלש לאאלהעושה טובה שהוא מחזיק סנסוראיך הוא יחזיק את הכבלים דבוקים למארז ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.