פורסם 2010 באפריל 2215 שנים אני צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הזה של acer..האם החברה הזאת אמינה עם המחשבים שלה..? או להוסיף עוד כסף וללכת על חברה יותר מוכרת..?תודה!מחשב נייד "15.6 Acer Aspire 5740G i3-330M 500GB מעבדIntel® Core™ i3-330M Processor 2.13GHzמסך"15.6כולל מצלמה מובניתמאיץ גרפי - VideoATI Radeon HD 5470זכרון4096MB DDR3דיסק קשיח500GB SATA 5400RPMלמידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאןמערכת הפעלה(Windows 7 Home Premium (64bitעברית או אנגליתתקשורתכרטיס רשת אלחוטי IEEE 802.11b/gכרטיס רשת LANכונן אופטיצורב DVD Multi BurnerיציאותUSB 2.0 x 4, D-Sub, HDMI, Audioקורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touchאחריותשנה אחריות בינלאומית במעבדות Acerאו כל מעבדה אחרת מטעם Acer.(אחריות ע"י היבואן הרשמי)קישור לנקודות שירות בינלאומיותסוללה 6 תאים - חצי שנה אחריותמשקלכ-2.8Kg
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים חברה בסדר גמור, אחת המובילות בארה"ב. למען האמת אני כותב עכשיו ממחשב שלהם..בנוגע לחברה אין לך מה לדאוג..המפרט עצמו נראה ממש טוב. מה המחיר? ומה התקציב שלך?
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר המחיר של המפרט הזה 3900 +-התקציב ההתחלתי היה 3500-3600 אבל נראה לי ששווה לחרוג בשביל המפרט הזה לא?מה שנראה לי רק המינוס היחידי במפרט זה שזה רק שנה אחריות...
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים חבר שלי רכש את המחשב במכירה פומבית של וואלה שופס ב3600 הוא זכה ולדעתי אפילו היה זוכה אם היה מציע פחות. = משתלם!לגבי החברה אין לך מה לדאוג, אגב אם אני לא טועה הנותן אחריות הוא ניופאן מה שאומר שהאחריות תמומש בלי בעיות מיוחדות.
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מחבר חבר שלי רכש את המחשב במכירה פומבית של וואלה שופס ב3600 הוא זכה ולדעתי אפילו היה זוכה אם היה מציע פחות. = משתלם!לגבי החברה אין לך מה לדאוג, אגב אם אני לא טועה הנותן אחריות הוא ניופאן מה שאומר שהאחריות תמומש בלי בעיות מיוחדות.הוא מרוצה מהמחשב?והתכוונתי שזה רק שנה אחריות ולא יותר.. אני רוצה לבדוק אם אפשר להגדיל את מספר השנים ל3 או משהו כזה...
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים רכש לא מזמן..אולי שבוע..אבל מרוצה.רוב החברות נותנות שנה אחריות, HP נותנת בדרך כלל שנתיים וגם ג'יגה בייט, דל נותנת 3.וברוב החברות אפשר להרחיב אחריות לשלוש שנים בערך בעוד 700 ש"ח דרך היבואן. תבדוק מולו לפני הרכישה אם זה אפשרי.אגב, אם יש לך תקציב זה כמובן מומלץ.דבר נוסף, למה בחרת דווקא במחשב הזה? יש לך שימושים מיוחדים במאיץ הגרפי? כי אם לא אז יש אופציות יותר זולות שיספיקו לך.
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מחבר רכש לא מזמן..אולי שבוע..אבל מרוצה.רוב החברות נותנות שנה אחריות, HP נותנת בדרך כלל שנתיים וגם ג'יגה בייט, דל נותנת 3.וברוב החברות אפשר להרחיב אחריות לשלוש שנים בערך בעוד 700 ש"ח דרך היבואן. תבדוק מולו לפני הרכישה אם זה אפשרי.אגב, אם יש לך תקציב זה כמובן מומלץ.דבר נוסף, למה בחרת דווקא במחשב הזה? יש לך שימושים מיוחדים במאיץ הגרפי? כי אם לא אז יש אופציות יותר זולות שיספיקו לך.כן. אני עובד על תוכנות כמו פוטושופ ופריהנד...ולגבי האחריות אני אבדוק את הנושא.. אני מקווה שיהיה אפשר להרחיב.
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים מחבר מצאתי עכשיו אותו מפרט בדיוק רק של חברת Packard Bell ב400₪ פחותומחשב נוסף של אותו חברה רק עם מעבד i5 במחיר 4000₪ שווה ללכת על השדרוג הזה לi5 באותו מחיר של 4000? (Packard Bell EasyNote TJ75-JO-200IL) -הדגםמה זה החברה הזאת Packard Bell ?
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים החברה מוכרת בעולם, גם מוכרת מערכות מחשב נייחות. החברה קיימת הרבה שנים, אין לי נסיון ספציפי איתה כי גם זו הפעם הראשונה שאני שומע שיש יבוא של ניידים שלהם לארץ.מאיזה חברה אתה קונה? מי היבואן? כמה שנים אחריות?תביא קישור של הניידים שאתה מעוניין לקנות מהאתר של המשווק.
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים מחבר החברה מוכרת בעולם, גם מוכרת מערכות מחשב נייחות. החברה קיימת הרבה שנים, אין לי נסיון ספציפי איתה כי גם זו הפעם הראשונה שאני שומע שיש יבוא של ניידים שלהם לארץ.מאיזה חברה אתה קונה? מי היבואן? כמה שנים אחריות?תביא קישור של הניידים שאתה מעוניין לקנות מהאתר של המשווק.זה קישור לפאקרד בלhttp://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8333&perur=2&t=1&c=583האתר לא עדכני במיוחד עם המבצעים אבל זה המפרט... יש גם באתר גם את הi3 ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.