פורסם 2010 באפריל 2215 שנים יש לי נייד שמגיע עם ווינדוס ויסטה מושתל בו או אופצייה לגיבוי וכל זה עכשיו זה מחשב נייד בלי כונן דיוידי ויש לי כבר מדריך להתקנת ווינדוס 7 דרך USB השאלה שלי אם זה יתקין את הווינדוס7 על הוויסטה ? או שזה יפרמט אותו או משהו אני לא בדיוק מבין איך זה הולך אני רוצה שהוא יתקין את הווינדוס 7 על חשבון הכל שלא ישאר זכר לויסטה משהו יכול להסביר לי
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים בשני המקרים לא יישאר זכר לויסטה. אם ההתקנה של הויסטה יחסית חדשה אין בעייה לבצע התקנת עדכון. אם עבר הרבה זמן, אני ממליץ לפרמט את המחשב משאריות זבל\דרייברים לא תואמים.
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר המחשב חדש חדש עשיתי עדיכוני ווינדוס ועכשיו הוא על סרביס פאק2 ומותקן עליו כמה תוכנות כמו פוטושופ וזהואז מה שאתה אומר פשוט להתקין את הווינדוס 7 כמו במדריך וזה כבר יחליף הכל במקומו ?כי זה מהמחשבים שמגעים עם ויסטה מותקן עליו כבר בפנים כאילו אם הכל יעלם עדיין בחלק מהכונן קשיח נמצאת הנקודת שיחזור של ויסטהאני לא יודע אם השניים יתנגשו או משהו כזהמקווה שהבנת אותי
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים לא ימחק לך שום קובץ מהמחשב. אפילו האייקונים של שולחן העבודה יישארו. אם אתה מדבר על מחיצת שחזור, אז היא תחזיר לך את ויסטה.
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר הבנתי אז זה יעשה סוג של שידרוג מערכת וישמור הכל כפי שהוא כולל תוכנות והכלנראה אולי מתישהו פשוט נשדרג לכונן קשיח חדש ונקי ונעשה עוד התקנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.