פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים עוד מוצר מדהים של חברה מעולה- קבלו REVIEW http://www.cooltechzone.com/reviews/cooling/947u_1.php
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים מחבר לפי הכתבה הוא נשמע שווה !..מתי יהיה בארץ ?אין בארץ ולא יהיו בינתיים בארץ כל מוצאי THERMALRIGHTהיבואן- שהוא סימפלטק לא מביא ... לא יודע למהאין יבואן כרגע למוצרים שלהם בארץ
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים בבקשה לא לכתוב סתם דברים בשמנו מישהו שאל אותי והתשובה שהוא קיבל היתה :"לא מביאים כי לא בא לנו..."???התשובה הרשמית היא שהזמנו את המוצרים הבאים :SLK-947USLK-900Aוהם כרגע בתהליך ייצורברגע שהם יגיעו לארץ הם יופיעו בכל חנות שתדרוש אותם.מני - סימפלטק.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים אנחנו לא אשמים שהחנות לא מתעדכנת בגרוש וככה אנחנו לא יכולים לדעת מה יש במלאי ומה אין .(במיוחד מוצרי TR)
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים רואים שלא היית היוםמעכשיו הכל ישתנה..והייתי אומר שדווקא נראה די מעודכן.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים כתבת דברים נכונים למה שאני אכעס.אבל עדיין זה לא מקנה לאף אחד לכתוב תשובות בשמנו בלי לשאול אפילו.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים שמע ניסיתי עכשיו לבצע הזמנה .אחרי שנרשמתי לחצתי על "בצע הזמנה"והוא מביא לי דף ERRORThe page cannot be displayedעריכה: גם שאר ירקות מובילים אותי לדף הזה כמו "יציאה מהמערכת" או "שינוי החשבון שלי"אני מניח שצריך עדיין לעבוד על האתר
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר כתבת דברים נכונים למה שאני אכעס.אבל עדיין זה לא מקנה לאף אחד לכתוב תשובות בשמנו בלי לשאול אפילו.מני אני לא מבין מה הבעייה.. אמרתי שאין מוצרי טרמלרייט בארץ כי אתה לא מביא אותם התקשרתי לכל החנויות, איןאז מה פה השקר?
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מני אני לא מבין מה הבעייה.. אמרתי שאין מוצרי טרמלרייט בארץ כי אתה לא מביא אותם התקשרתי לכל החנויות, איןאז מה פה השקר? לא שקר רק כאילו שלא יכתבו במקומם שלא יקרה טעות על משהו לא נכון למשל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.