פורסם 2010 באפריל 2215 שנים שלוםהמחשב שלי נורא איטי לא מסוגל לעשות אפילו שני דברים במקביל המעבד שלי הוא quad q8300לוח אם של gigabyte p43 וזיכרון 2gb ddr3זה נראה לי מוזר כי המחשב הקודם שלי היה עם מעבד 2 ליבות ולא היתה לי בעיה כזאת
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים אה!! המחשב איטי. זה ברור, פשוט תבטל את האופציה "make computer slow" בביוס.נו באמת.. תפרט. אנחנו אמורים לדעת מה זה אומר "המחשב איטי"? מי בכלל אמר שזה קשור למעבד.תפרט כמה שיותר, תפרט הרבה.
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר המחשב פשוט איטי למשל אם אני מתקין תוכנה כלשהי זה פשוט לוקח המון זמןואם אני רוצה לפתוח דף אינטרנט במקביל זה בלתי אפשרי בכללדברים פשוטים פשוט מעמיסים על המחשב עד שהוא לא מגיב בכללב task manager הכל רגיל אין משהו יוצא דופן אני לא בטוח איפה הבעיה במחשב ציינתי את המעבד כי החלפתי את המעבד הקודם שהיה e7200 בq8300ועם המעבד הקודם המחשב לא היה כזה איטי הוא גם הרבה פעמים לא מגיבקופא
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים איפסת את הביוס לאחר שהחלפת מעבד? אם לא אז כדאי שתעשה זאת.הרבה זמן להתקין תוכנה- לא קשור כ"כ למעבד, זה יותר מהצד של הכונן הקשיח.גם תבדוק שכל נפח הזיכרון שלך מזוהה.
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים המחשב פשוט איטי למשל אם אני מתקין תוכנה כלשהי זה פשוט לוקח המון זמןואם אני רוצה לפתוח דף אינטרנט במקביל זה בלתי אפשרי בכללדברים פשוטים פשוט מעמיסים על המחשב עד שהוא לא מגיב בכללב task manager הכל רגיל אין משהו יוצא דופן אני לא בטוח איפה הבעיה במחשב ציינתי את המעבד כי החלפתי את המעבד הקודם שהיה e7200 בq8300ועם המעבד הקודם המחשב לא היה כזה איטי הוא גם הרבה פעמים לא מגיבקופאהאם יש לך בעיה ספציפית?לדוגמה "החלפתי רק מעבד - הכל חוצמזה אותו הדבר - והמחשב עובד לאט"או שבאופן כללי החלפת לוח אם ומעבד ופירמטת את המחשב וכ'ו ואז "פתאום" המחשב איטי.כי א זה המצב ואין לך מושג, אז הכי טוב שתתפוס איזה מישהו שמבין שיציץ לך במחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.