עבור לתוכן

שאלה|לגבי עשיית oc לכ.מ. hd5750

Featured Replies

• תגובות 42
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה עדיין חסום

תגיד אם אני לא רואה ארטיפקטים זה אומר שזה יצב וטוב?

כי בati overdrive הייתי עושה בדיקה הכל היה בסדר

ובמשחקים זה לא היה מחזיק לפעמים יוצא מהם לפעמים נתקעים באמצע אז בעצם הבדיקה הזו היא לא הכי אמיתית

לא משקפת לי אם זה יעבוד במשחקים או לא נכון ?

ועוד דבר ב-oc לכ.מ. שאני מעלה את memory אז אני מגיע למצב שאין ארטיפקטים אלא פתאום מסך שחור כזה ואי אפשר לעשות כלום מה זה ?זה בעיה של ספק כוח שהוא לא מחזיק את הכרטיס מה זה?

כי מבחינת טמפ' שמתי שני מאוורים חזקים על הדלת ממול הכ.מ. ככה שחורפי אצלו ;D ;D ;D

פורסם

זה שאין ארטיפקטים לא אומר שהכרטיס יציס..לרוב ארטיפקטים נגרמים בעיקר מזיכרון לא יציב..אם הליבה לא יציבה יהיו לך קריסות וכו..

אחרי שאתה עובר את הבידקות וכנה למיניהם..הכי טוב יהיה לשחק בכמה משחקים ולוודא תקינות..

פורסם
  • מחבר

אני צריך להעלות מתחים לכרטיס מסך איך אני עושה את זה ?

יש לי תוכנה של msi שבה ניתן לשנות מתחים של הכ.מ. אבל האופצייה נעולה שיחררתי אותה ועדיין היא נעולה אצלי איזה פתרון יש להזה להעלות מתחים לכ.מ.?

פורסם

אז אם אני לא טועה יש לך את הגרסא הייחודית של סאפיר, מה שלא מאפשר העלאת מתחים בשום מצב.

פורסם
  • מחבר

לא יש לי hd5750 power color 1 giga

פורסם

בכל אופן כל עוד אפשרות העלאת מתח אצלך חסומה זה אומר שPOWERCOLOR עשו איזושהי מודיפיקציה בכרטיס, מן הסתם בPCB שחוסמת ממך את האפשרות לעשות זאת.

פורסם
  • מחבר

אז מה אין דרך לעקוף את זה ?

מה חסמו את זה חומרתית ?

פורסם

זה לא חסום, פשוט בלתי אפשרי, המוספטס האלה שנקראים uP6213AJ כרגע אינם נתמכים בתוכנות כמו MSI AFTERBURNER והמפתח בעצמו אמר "אני לא מתכוון לעבוד בשביל להוסיף תמיכה לכרטיסים של סאפיר".

אז אין ממש דרך מוצא. הדבר היחיד שאפשר לנסות זה לצרוב ביוסים שונים ומשונים ולקוות להצלחה באוברקלוקינג על מתח הסטוק של הביוס.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר לצרוב לכרטיס מסך ביוס אחר

אם כן מאיפה אני משיג כזה דבר

יעני ביוס של HD אחר שהוא כן ניתן לשינוי תיידע ואתי אחוקי אני כל כך רוצה לנצל אותו עד הסוף כי כבר יש משחקים של עולים לי על הכי גבוה כמו metro 2033

ובלי קשר גם להגיע לתוצאות טובות יותר זה מאתגר כל הקטע הזה

פורסם

כיום אני בעצמי חוקר את העניין הזה לעומק, יחד עם עשרות אוברקלוקרים ושאפתנים ברחבי הפורומים בעולם. אני מקווה שנמצא תרופה בהקדם האפשרי לאפשר שינוי תוכנתי של מתח ל-uP6213AJ. נכון להיום, אין לך מה לנסות לצרוב ביוסים אחרים, אתה עלול להסב נזק לכרטיס המסך שלך METRO2033 זה משחק ששוחט כרטיסי DX11, בפרט את החלשים יותר.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אני תקוע

אין דרך לשפר עוד אה ?

מה שיש זה מה שיש כי אני לא מספוט מהכרטיס הזה

איך אני יכול לדפוק את הכרטיס כי אז יחליפו לי לחדש ואני יוסיף כסף לאחד יותר טוב :silly:

פורסם

אתה לא מצפה שאייעץ לך איך להרוס את הכרטיס שלך נכון? :nono:

HD5750 זה כרטיס מעולה, METRO2033 זה לא המשחק היחיד עליי אדמות. צריך לחיות עם זה.

פורסם
  • מחבר

אפשר לייעץ י בפרטי אם זה נוגד איזה חוק או משהו

אני מבואס על הכרטיס הזה ומה אני לא מנסה לעשות לו הוא עובד :(

אני רוצה להחליף אותו כבר

פורסם

לדעתי, CCC היא התוכנה הטובה ביותר לביצוע OC בינוני לכרטיס מסך.

פותח האשכול- תיכנס ל- OVER DRIVE ותלחץ על AUTO-TUNE, זה יאמץ את הכרטיס ויקבע מהם הערכים המקסימליים האופטימליים לליבה ולזיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים