פורסם 2010 באפריל 2215 שנים עשיתי אוברקלוקינג למעבד ל3.6משום שאמרו לי שבלי oc יהיה צוואר בקבוק קטןעכשיו שעשיתי oc למעבד אם אני יעשה oc לכרטיס מסך זה יצור שוב צ.ב. ממקום אחר מהמעבד כרגע ?או שאין בעיה לעשות ?בלוח שלי אני לא מצליח להרים מתחים מישהו יכול לכוון אותי בבקשהתנו דעתכם בעניין תודה DUALCORE INTEL PENTIUM ,E6500 2933MHZ 2MBעשיתי oc למעבד 3.4 ghzMOTHERBOARD MSI G41M4-LATI HD5750 1 GIGAMEMORY DDR2-800 2 GIGAWD Caviar 320GB 16MBספק כוח : huntkey v-power 450w
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים הלוח שלך לא קשור ל-OC .... ובטח שלא לשאר המפרט..וכנירא בגלל זה אתה לא יכול לשנות מתחים... (להחליף לוח)אתה צריך(מומלץ) שהציפ' של הלוח יתחיל באות-P ולא-G...{ןיש עוד תנאים אחרים למינהם}שאנשים פה ימליצו לך על לוח אחרי שתתקצב פה בהודעה.
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר אוקיי תודה תגיד עשיתי oc לכרטיס מסך והא בבדיקה של occt מגיע ל81-84 זה טוב ?ולפעמים 89 :s05:
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים באיזה תוכנה אתה משתמש?בכל אופן לניטור וביצוע אוברקלוק יש את MSI AFTERBURNER, לביצוע בדיקות ארטיפקטים תשתמש בסריקת ארטיפקטים של ATITOOL
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים אל תעשה OC (תבטל ומהר) עם הלוח הזה זה לא בריא(יציב) בכלל אתה עוד תשרוף משהו.חוץ מיזה איזה OC מה שניתה ולכמה.. אל תתעסק אם אתה לא יודע תישאל קודם..
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים יש קשר........או שאתה חושב שאם אני מתכוון מראש לא לעשות OC למחשב שלי אני יכול לקנות לוח-אם עם G31 ולשים לו GTX480 .. הרי מה זה משנה אני רק רוצה שהוא יעבוד לא??
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מה הקשר ללוח האם? הבנאדם רוצה לעשות אוברקלוקרינג לכרטיס המסך שלו.^^ ושוב, אני חוזר לזה.הלוח תומך PCIE, הכרטיס הוא PCIE, סוף סיפור, אין דבר כזה כרטיס מסך אוברקיל ללוח אם בעל ממשק מתאים.אפשר לקחת כל כרטיס ולעוות לו את הצורה באוברקלוקינג, הממשק יעביר מידע בדיוק באותה צורה.הסיכון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה ספק הכח שלו.
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים לא הבנתי מה אתה רוצה בשאלה הזאת... אתה שואל אם GTX480 יעבוד על לוח G31? הוא יעבוד כמו מלך.אני שואל מה הקשר בין אוברקלוקינג של כרטיס מסך ללוח אם, ואתה רושם שיש קשר. אז לא, אין קשר קלוש.
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר חברים מכל הדיון אף אחד ענה לי חחאני בודק ארטיפקטים עם ati overdrive וגם עם occtבקיצור עם occt היא בנתיים הכי מאמצת את הכרטיס והוא מגיע לטמפ' שכתבתי למעלה 81-84 ולפעמים 89 תלוי בבדיקהבפורום אחר אמרו לי שזה לא תקין בכלל הטמפ' האלובכל מקרה הכרטיס מתפקד טוברציתי לדעת עוד דבר כשאני עושה oc לכ.מ. אז בתוכנה ati overdrive יש לשנות gpu clock ו-memroy clock הגעתי למצב שאם אני מרים את הmemory אז אז יש ארטיפקטים אז אני מוריד טיפה אבל מכאן אני יכול להרים עד הסוף את gpu כאילו אם אני מרים עד הסוף אז אין בעיה רק עם הmemory הוא שמגביל אותי יש הצעות איך להמשיך מכאן ?ובכלל מידע למה זה קורה שאני מרים עם memory ?
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים אני שוב חוזר וממליץ, תשתמש בתוכנת הMSI AFTERBURNER היא מעולה לדברים האלה ותפשט לך את הדברים.81-84 מעלות זה אכן לא מעט, אבל המבחן של OCCT רחוק מלדמות משחק מחשב שכן במשחקים ספק אם אתה בכלל מגיע ל70.לכרטיס שלך יש מתח מסויים שהוא פועל לגביו, אם אתה מרים את תדרי הכרטיס כתוצאה מחוסר בחשמל הכרטיס שלך יתחיל לעבד בצורה שגויה, מה שאתה רואה כארטיפקטים, בדרך כלל קורה בהמהרת זכרון.לאן בדיוק אתה מרים את הזכרון והליבה? עשה זאת בהדרגה ולא בצורה פזיזה.
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר כן אני יודע שocct היא מביאה את הכרטיס למעלות כאלו במשחקים הכי הרבה שהגעתי זה 74 אבל זה מקרה מיוחד בדרך כלל מגיע במשקים עד 69והתוכנה שאמרת לי עליה בשביל מה היא לכרטיס מסך או לוח או לשניהם ?אה ולגבי העלת מתח לכ.מ. ? איפה יש כזה דבר ?
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים הכל MSI AFTERBURNERאל תתן לשם שלה להטעות אותך, לכרטיסי מסך נטו, מתח מעלים כשהטמפרטורה טובה, וגם את זה עושים בMSI.
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר אז שאני יבין היא יותר טובה מati overdrive ?היא בעצם נותנת כביכול יותר אופציותאבל הם חסומות אני לא יכול להעלות מתחים אותם אופציות שיש ב-ati overdrive יש בזו וזהו מה החידוש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.