עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

המלצה ללוח אם - תחליף ל Rampage Formula

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחר ששירת אותי נאמנה מזה כשנתיים, הלוח שלי - Asus Rampage Formula - הלך לו בדרך כל הלוחות.

מימשתי אחריות בנועה מחשבים ונמסר לי שהדגם הזה כמו גם כל שאר הלוחות המבוססים על צ'יפסט X48 אזלו מהמלאי שלהם ושל היבואן וכי הם יבדקו איזה לוח יוכלו לתת לי כתחליף.

עכשיו, זה לא שאני לא סומך על נציגי החנות או חושד שידחפו לי ציוד Low-End אבל אני מכיר את מנטליות השירות\מכירות הישראלית והייתי מעדיף שתהיה לי היכולת להתמקח\להתווכח איתם על הלוח שאותו אקבל כתחליף ולא סתם לומר סבבה על הלוח הראשון שיציעו לי.

(שוב, אין לי שום דבר רע לומר על נועה מחשבים, בסה"כ קיבלתי מהם שירות טוב עד כה)

בקיצור, אשמח לקבל את עזרתכם במציאת לוח חדש שיתאים לשאר הרכיבים שברשותי, מן הסתם על הלוח להיות מנועה מחשבים בלבד.

http://www.noacomp.co.il/

זה המפרט שלי:

Intel - C2Q Q9450

Tuniq Tower 120mm

Asus - Rampage Formula

Corsair - 4 GB - 1024MBX4 800MHZ CL4 6400C4 DHX

Asus - GeForce 8800GTS 512MB G92

WD - 1TB - 2X WD5000ABYS 500GB RE-2

WD - WD740ADFD 74GB - Raptor

Corsair - 520W Triple Rail HX

Antec - P182 Black

Hauppauge - WinTV PVR 150

Samsung - SH-S203B - Black

LG - GSA H62N - Black

Dell - 2408WFP

תודה :)

פורסם

הם לא יתנו לך לוח יקר יותר. אז יהיה יותר פשוט אם תשאל מהן האפשרויות שהם מציעים או האם מדובר בלוחות במחיר מסוים.

כמובן שיטב אם גם תפרט על השימושים שלך במערכת ועל הדרישות שלך מהלוח (חוץ משיתאים לרכיבים).

פורסם
  • מחבר

אני אכן מתכוון לשאול מהן האפשרויות שהם מציעים (הם אמורים לחזור אליי עם כל הפרטים בימים הקרובים), פתחתי את הדיון כדי להגיע לשיחה איתם מעמדה משופרת.

לא חשבתי שהם ייתנו לוח יקר יותר. דרך אגב, יקר יותר ממחירו בעת הקנייה או משוויו הריאלי בשוק היום? אולי כדאי לברר את זה..

בכל מקרה, המערכת משמשת אותי בעיקר למשחקים (MW2, Batman, GTA-IV וכו'), צפייה בסרטים, אינטרנט וקצת אופיס (לימודים..)

לא מתוכנן OC רציני.

פורסם

יותר חשוב לדעת מה הדרישות מהלוח, אבל אני מניח שאין כאלו אחרת היית מציין ואף מדגיש.

במקרה הזה כל לוח שתואם למעבד שלך יעשה את העבודה, לכן אין אפשרות לציין לוחות ספציפיים.

לצורך העניין אם קנית X48 אז בשום אופן אל תסכים לקבל לוח עם ערכת שבבים פחות טובה. מן הסתם שאין ערכת שבבים יותר טובה וגם אין X48 כפי שאמרת, אז האופציה הבאה היא לוח עם שבב P45 אבל לא כל לוח אלא כזה שמאוד מפוצ'ר ונחשב יקר.

לגבי ערך המוצר כיום או במעמד הרכישה.. מן הסתם שערך המוצר כיום, אבל לא הכוונה לסכום שבו היית מצליח למכור את הלוח ביד שנייה אלא ללוח אשר שקול במפרט שלו.

תחשוב על זה ככה, נניח שקנית מוצר שעולה 1000 שקלים ולאחר שנה הערך שלו (נניח שהוא עדיין נמכר) הוא 500 שקלים. עכשיו נניח שאין להם את המוצר הספציפי במלאי. מן הסתם שהם לא יתנו לך מוצר שעולה 1000 שקלים אלא מוצר שווה ערך - משמע מוצר ששווה 500 שקלים.

פורסם
  • מחבר

כן, אפילו קצת פחות משנתיים... והכל בגלל ג'אמפר מסכן שכנראה קיצר את ה - Chassis intrusion pins מה שגרם להודעת שגיאה Chassis intruded בכל הפעלה.. >:(

איזה מהלוחות עדיף (בהנחה שנועה יסכימו/יוכלו לספק אותם)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.