פורסם 2010 באפריל 2115 שנים ברשותי המחשב עם המפרט הבא :AMD PHENOM X II 920 2.8 MHZלוח של ECS 790GXכ.מסך CLUB3D 5770קשיח 500 WD BLUEספק 600W TOPOWER EZSILNETזיכרון 4GB 1066 HYPERX KINGSTONסך הכל מערכת שלדעתי לא אמורה להתקל בבעיות מיוחדות בהרצת משחקים.קיבלה 14300 נקודות ב3DMARK הוירטואלי שבאתר שלהם ולשם השוואה מערכת עם 275 של נוידיה וI5 קיבלה 17800 שזה לא רחוק.הסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש ועכשיו הנוכחי הוא ה10.3 (האחרון הרשמי שיצא).במשחק GTA IV לא מתפקד גם בהגדרות הנמוכות ביותר מבחינת רזולוציה ושאר הפונקציות ורשום שמשתמש רק ב300 MB מתוך ה1000MB זיכרון שיש בכ.מסך.במשחק NFS SHIFT מתפקד סביר, אך לפעמים עם תקיעות קטנות (משחק לא הכי תובעני ולדעתי בגלל זה לא מורגשת הבעיה).כשהרצתי 3DMARK VANTAGE (אין לי תוצאות כי זה לא נתן לי לראות משום מה בTRIAL VERSION) ראיתי שבזמן הבדיקה חלק מהבדיקות רצו על 8-20 FPS רוב הזמן של הבדיקה.יש לכם רעיונות מה לעשות או לבדוק לפני שאני הולך למעבדה?
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים באיזו רזולוצייה מדובר? נראה כי יש בעייה בדרייברים. נסה להסיר במצב בטוח עם התוכנה drivesweeper ולנסות שוב.פירמוט גם יכול לעזור.הספק נשמע ג'נרי...ד"א, מגיע לי מזל טוב, הודעה 1000 :givemebeer:
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים GTA4 הוא לא דוגמא לכלום.זה משחק תלוי-מעבד ומי שיש לו "רק" כפול ליבה עלול להתקל בביצועים נמוכים במשחק הזה, בלי קשר לכרטיס המסך.
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים מחבר הוספתי תמונה מGPU-Z.הספק מחברה סבירה שמייצרת להרבה חברות בעולם כמו BFG, תבדוק.בGTA IV ניסיתי את כל הרזולוציות.כמו כן המעבד X 4 ככה שהוא לא מקור הבעיה.הדרייברים נמחקו עם הסוויפר והותקנו מחדש.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מחבר דבר שעלה לי לראש שאולי הוא המקור לבעיה..זה הלוח שיש לי :http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=901&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=1&LanID=0כפי שאתם רואים הלוח בעל יכולת קרוס פייר שלשתי היציאות יש X16. אחרי שהמחשב הורכב והותקן בו ווינדוס גיליתי שהרכיבו לי את הכ.מסך בצורה שבה הוא חוסם את יציאות הPCI, ושהוא יושב במקום שבו רשום יציאת קרוס פייר, כלומר היציאה הנמוכה יותר ורחוקה מהמעבד.שמתי את הכרטיס ביציאה השניה שלדעתי גם יותר מתאימה מלכתחילה כי היא קרובה למעבד. יש מצב שזה הגורם לבעיות בביצועים של הכרטיס?המקום שבו שמתי עכשיו את הכרטיס זה המקום הנכון יותר או השני ששמו לי במעבדה?לפני שתמהרו להגיד לי לפרמט ושזו הבעיה אני מקווה שגם תוכלו להסביר מדוע זו בדיוק הבעיה.
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים זה לא אמור לשנות כל כך, אכן יש הבדלים לפעמים לא בכל הלוחות לגביי החיבור הראשון והשני.תבדוק בCPU-Z האם הכרטיס מסך על 8X או על 16Xושוב לגביי GTA זה משחק מאוד כבד שמצריך מרובע ליבה חזק.אפילו עם הGTX260 המשחק פועל על ממוצע 44FPS בBENCHMARK של GTA.
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים מחבר הספקתי בינתיים לפרמט..בכל מקרה כרגע בCPU Z זה מראה X16 ככה שעושה לי רושם תקין.יש לי בעיות לא קשורות בהתקנת GTA IV שוב עם הקראק..כשיהיו לי עדכונים אני אשים.
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים מחבר קודם כל אני שמח להודיע שGTA IV פועל על ההגדרות הגבוהות ביותר ב FHD.עדכנתי איזה פאצ'ים ספציפיים של המשחק כי קראתי בפורום אחר במקרה על מישהו עם בעיה דומה וזה נפתר אצלו בצורה הזו.ואני חייב להוסיף שאני מאד מרוצה מהכ.מסך, ממליצים עליו פה הרבה ובצדק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.