פורסם 2010 באפריל 2115 שנים קיבלתי שתי הצעות מחיר על מחשב באחת היה את ה-I5 740 כמעבד ובהצעה השנייה היה Intel Core2 Quad Q8400 2.66MHZ 4MB , הוא אמר לי שלשניהם יש אותה יכולת, מה שלא הבנתי זה מי בסוף יותר טוב...האם תוכלו בבקשה להסביר לי?
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים ה-i5-750 משמעותית יותר טוב.ועוד דבר..שלום וברוך הבא ל-HWZone.ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום אחרת הדיון ינעל
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים מחבר האם אפשרי להסביר לי מהו ההבדל בין השניים? המוכר שאיתו דיבאתי אמר לי ששניהם זהים בביצועים, אבל עד כמה שאני מבין ה-I5 אמור להיות יותר חזק...או שאני טועה?
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים I5 ללא שום צל של ספק.http://www.anandtech.com/bench/Product/89?vs=109זוהי טבלה של באנצ'ים - בדיקות ביצועים, בין כלל המעבדים בשוק, תראה מה יותר מתאים לצרכייך האישיים.כרגע הטבלה מוגדרת בין I5 כנגד Q8400.אם עדיין אינך מבין בנושא, שאל נא חופשי שאילותיך.
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים מחבר אני רואה ש-I5 טוב בהכול מה-QUAD... הבעיה היא שאני...לא מבין כלום במעבדים, הדבר היחיד שאני בוודאות יודע עליהם זה שהם המוח של המחשב (לא שאני מבין בדיוק את הפעולה שהם עושים...) הטבלה עזרה לי להבין מי מהם יותר טוב במספרים, אבל לא הבנתי את הקרטריונים..(אני שונא להיות כזה חסר ידע)
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים מחבר הייעוד של המחשב זה למשחקים, והתקציב על השלושה הוא בסביבות 2000-2500 ((זה החלקים הכי חשובים לא?)
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים איני מבין בכלל למה שאלת את השאלה שבכותרת.. ה-Q8400 הרבה יותר זול וכלל לא מתחרה (אפילו לא בטעות) ב-i5-750.כרטיס המסך הרבה יותר חשוב למשחקים. אבל במשחקים גם חשוב לדעת באילו הגדרות מתכננים לשחק ובעיקר רזולוציות.אני לא רוצה שתקציב סכום לא נכון לרכיבים כלשהם, אז אולי עדיף שתפתח דיון בפורום מפרטי מחשב, שם תקבל מפרט מלא לפי התקציב והדרישות שלך מהמערכת. אני מניח שאם יהיה מפרט מוכן באיזושהי חנות שיהיה משתלם אז הם יפנו אותך בהתאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.