פורסם 2010 באפריל 2115 שנים שלום רב,אני מחפש סרטים דוקומנטריים בדומה ל- super size me... הנושא לא חייב להיות אוכל, כל דבר יתקבל בברכה כל עוד זה מעניין, מחדש ושיהיה אינפורמטיבי וללא הבעת דיעה פוליטית כלשהי (וכמובן אמין ולא משהו מונפץ).תודה מראש,MODY
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים לא יודע אם זה נחשב דוקומנטרי אבל "שיטת השקשוקה" במיוחד עכשיו אחרי פרשת הולילנד
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים חפש דברים של Louis Theroux הוא גאון בתחום לבן אדם יש ביצים של ברזל והוא גם יודע מצוין איך לתפוס את הזווית המדעית של הסיפור בלי לדחוף את האף הרבה פנימה גם שהוא מראין לדוגמה ניאו נאצים (הוא יהודי ) בכל מקרה יש לא כל מיני דברים על סמים\פורנוגרפיה\גזענות \וכו וכו והוא עושה את זה בצורה מצוינת בכל מקרה קבל דוגמית
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים לואי ת'רו בעיקר מתעד תופעות תרבות אמריקאיות, בלי לנסות להעביר ביקורת עליהן (בניגוד ליוצר של "לאכול בגדול", לדוגמה).ולא, הוא לא יהודי.
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים נכון אבל הוא עושה את זה בצורה מאוד מענינת סך הכל "לאכול בגדול" לא היה כזה סרט טוב -כל העניין שבו היה רק בגלל הנושא עצמו שזה הגאנק פוד ובמיוחד מקדונלדס
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר ראיתי 2 סרטים של Louis Theroux והוא ממש נחמד.מצאתי סטאש ענק של סרטים שלו שאני אתחיל להוריד בקרוב.יש למישהו עוד המלצות?תודה רבה.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים לואי ת'רו בעיקר מתעד תופעות תרבות אמריקאיות, בלי לנסות להעביר ביקורת עליהן (בניגוד ליוצר של "לאכול בגדול", לדוגמה).ולא, הוא לא יהודי.הוא דווקא כן מעביר ביקורת, גם אם הוא לא אומר אותה במפורש.
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים הוא דווקא כן מעביר ביקורת, גם אם הוא לא אומר אותה במפורש.קבל תיקון: הוא לא מנסה להעביר ביקורת באופן מפורש.
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/The_Great_Global_Warming_Swindle http://yes.walla.co.il/?w=2/7832/1199481 Money, Banking and the Federal Reserve (מאוד רלוונטי ליימנו)
פורסם 2010 באפריל 2615 שנים הסרט הבא זכה באסוקר על הסרט הדקומונטרי הכי טוב ואני ממליץ לכל אחד שיכול לראות אותו כי הוא מעביר מסר מאוד חשוב.The Cove סרט על רצח 23 אלף דולפינים בכל שנה בעירייה קטנה ביפן בשם טיג'אי.מי שראה אתמול חדשות היה על הסרט כתבה.ובעוד כמה שבועות הסרט גם יהיה בערוץ YES דוקו.
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים אם אתה אוהב קונספרציות יש מלא סרטים בנושא רק צריך להכנס לקבוצות ב פייס כמו אמת אחרת משם תמצא הרבה קבוצות אחרות וסרטים מענינים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.