עבור לתוכן

כמה שאלות על HDMI

Featured Replies

פורסם

מה המצב חבר'ה ?..

חג עצמאות שמח לכולם :)

קניתי טלוויזיה 32 אינץ' Toshiba 32AV605PG ויש לה 3 חיבורי HDMI + מכשיר DVD שתומך ב - HDMI עכשיו בעיקרון אני יודע ש - HDMI זאת איכות טובה יותר מהסרטים הרגילים שהם לא HD ... רציתי לדעת, אם אני אקנה כבל HDMI איזה פורמטים של סרטים (ראיתי באינטרנט למשל את שני אלה HD x264, Blue-Ray ועוד כמה) אני אוכל לצפות ותהיה לי את האיכות הזאת ?

ה - DVD שלי כמו שכבר אמרתי תומך ב - HDMI אבל זה DVD מדבקה, ז'תומרת (ואני עוד מסביר לכם חח כאילו אתם לא יודעים) שזה של חברת Pilot ומוכרים אותו ב - 169 שקל בשופרסל ... אבל לדעתי, כל עוד הוא תומך ב - HDMI זה לא אמור לשנות שזה DVD לא ממש איכותי נכון ?.. קיצר ממה שהספקתי להציץ קצת באינטרנט יש סוגים של כבלים של HDMI יש את הזולים יותר ויש את היקרים יותר ... אם באמת תגידו לי שאני אוכל לצפות בסרטים באיכות HD (אשמח אם גם תגידו לי את הפורמטים שלהם כפי שהם נקראים באינטרנט, ז'תומרת x264, Blue-Ray וכו') מצאתי בוואלה שופס את הכבל הבא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD93437A71, איך הוא ? איכותי מספיק ?..

אגב לא תמצאו מידע על הדגם של ה - DVD שלי אבל אם זה עוזר לכם זה הדגם Pilot PIL833VK

תודה מראש,

משה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים