פורסם 2010 באפריל 2015 שנים שלום אנשים יש לי בעיה אם המסך שליהוא פשוט אחרי כמה זמן פעולה ניהיה שחור לחלוטין ולא מראה כלום.המנורה שמראה אם המסך דלוק היא בצבע כחול כלומר פעילבזמן שזה קורא המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ואני שומע קולות רקעאחרי שהמסך מתכבה ואני לוחץ על קפתור ההדלקה הוא נדלק ועובד כרגיל לשניה או 2 ואז שוב ניהיה שחור..מה יכולה להיות הבעיה?סליחה על השגיעות כתיב אני ממהר לרשום את ההודעה הזאת לפני שהוא מתכבה שובאני גם רוצה להשתמש בשרשור זה לבקשה:אם הבעיה במסך אני לא בטוח שיש עליו אחריות עדיין אז האם תוכלו להציע לי על מסך 24" FULL HD בעד 1500 ש"חאני חייב איכות תצוגה מכיוון שאני גרפיקאי אך השימושים הם מגוונים כלומר גם משחקים וגם סרטיםתודה מראש
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים שלום לךגם לי הייתה אותה הבעייה שאתה מתאר .הבעייה היא אכן במסך (אנסה למצוא את הדיון ... )החזרתי אותו במסגרת האחראיות והוא הוחלף לחדש.
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים אני האיתי ממליץ על המסך הבא http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1745 כמו שבדקתי אין כימעט ביקורות רעות עליו והוא ניראה דיי כמו שיא התכנולוגיה אז האיתי שוקל ליקנות אותו, אני הזמנתי אותו כבר הוא ניראה פשוט מסך פצצה
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים מחבר שלום לךגם לי הייתה אותה הבעייה שאתה מתאר .הבעייה היא אכן במסך (אנסה למצוא את הדיון ... )החזרתי אותו במסגרת האחראיות והוא הוחלף לחדש.אפשר לשאול כמה זמן לקח עד שהמסך חזר?
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים כמו שנאמר - המסך הזה בעייתי.כבר קרה שאותו נשלח לתיקון 3-4 פעמים, והבעייה חזרה בכל פעם אחרי זמן קצר. היא נפתרה רק כאשר החליפו לו את הפאנל, ואז הוא מחזיק לפחות כמה חודשים (ועדיין מחזיק בלי לעשות בעיות)
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים יש לי בדיוק אותה בעיה עם SAMSUNG T240, שמתי אותו היום באייבורי, אמרו שיתקנו ויקח 3~ שבועות...
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר אז רגע אתם אומרים שלא כדאי להתעסק אם זה?ופשוט עדיף לקנות מסך? כי איך שהוא לא ממש בא לי להתעסק אם שליחויות למעבדה כל הזמן
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מחבר אתה מעדיף לשלם 1000+ מאשר להחזיר את המסך למעבדה, השתגעת?בתור גרפיקאי אני לא השתגעתיאני מפסיד יותר מ1000 שקל רק על זה שאני מחכה שהמסך יחזור ממעבדה זו או אחרת
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מחבר כמעט כל המסכים LCD יש/יהיה להם הבעיה הזה.אם אתה כבר לקנות - אז מסך LED. איזה מסך LED הייתה מציע?השימושים שלי העיקריים זה גרפיקה תלת מימדיתסרטים (נגן בלו ריי)ומשחקים של האחיין האחרון שקניתי לו היה call of duty modern warfare 2נ.ב. בקשר לבעית היעלמות תמונה אחרי כמה זמן בערך זה קורה?אצלי זאת הייתה פעם ראשונה ויש לי את המסך כשנה וחצי
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים לא מכיר טוב מסכים.מסך בודקים עם עינים ועבודה/תמונות שאתה מכיר.זה קורה מתי שבא לו.
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים תדבר עם חנות איתה קנית, אל תסתמך על מה שמישהו אחד אמר פה.אם חנות X התקנון שלה זה עד Y ימים זה אורמ שזה יהיה ככה גם בחנות אחרת? תתקשר לחנות ממה קנית, תספר על הבעיה ותשאל כמה זמן יקח התיקון / החלפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.