פורסם 2010 באפריל 2015 שנים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וחשבתי לקנות ערכת TRIPLE- CHANNEL 3GB בשביל לוח שהוא DUAL CHANEL.כדי לחסוך כסך, במקום לקנות ערכת 4 גיגה.האם החסכון בכסף שווה? 150 שקל בערך רק עם מערכת עם 3 גיגה במקום 4 גיגה.וגם האם זוג כרטיסים יעבוד על DUAL CHANNEL ואחד בודד, או שעצם זה שהם באו כTRIPPLE יעשה בעיות?
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים האם החסכון בכסף שווה?תלוי בשימושים שלך. אם אתה מנצל הרבה מנפח הזיכרון ואלו ישומים תובעניים מהבחינה הזו- אז שווה לקחת כמה שיותר. לשימושים הנפוצים אתה בטוח תסתדר עם 3GB. (אני מאמין שגם עם 2GB. זו אופציה נוספת, לקנות מודול בודד של 2GB ומקסימום בעתיד קונים עוד אחד.)וגם האם זוג כרטיסים יעבוד על DUAL CHANNEL ואחד בודד?כן.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456345.0
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים NIKE תעיין פעם נוספת בקישור שנתת, לא ניתן לקבל דואל צ'אנל עם 3 סטיקים בעלי אותו נפח (שהוא המקרה שלפנינו).
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים אולי לא הבנתי אותך נכון. שני מודולים ב-Dual Channel והמודול השלישי ב-Single Channel.
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים על פי הלינק, בכדי לקבל שני מודולים ב-Dual Channel והמודול השלישי ב-Single Channe יש לדאוג כי שני סטיקים יהיו בנפח X (כ"א) ואילו הסטיק השלישי צריך להיות בנפח 2X, ואת זה לא ניתן לקבל מערכה הבנויה משלושה סטיקים של 1GB כ"א.
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים לא.. בלינק שהבאתי מדובר ב-3X2GB. שלושה מודולים של 2GB.המודול שיושב בערוץ בודד לא צריך להיות 2X, אין קשר.
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים התיחסתי ללינק לאתר של אינטל המופיע בלינק ששלחת, ושם מוסבר איך לקבל שני מודולים ב-Dual Channel והמודול השלישי ב-Single Channe.
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים לא כ"כ ברור בקישור הזה האם הזכרונות יהיו מוגדרים כSINGLE CHANNEL ASYMETRIC או כDUAL CHANNEL במצב FLEX.כדאי לשאול את הבחור מהת'רד ההוא באיזה מצב הזכרונות שלו עובדים.עריכה:הם יעבדו בFLEX MODE. קישור למישהו עם תצורה דומה בFLEX MODE (יש עוד ברשת):http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=183182
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים כן, זה ידוע..בכל מקרה Dual Channel לא נותן תוספת ביצועים מורגשת, שלא לדבר על Flex Mode שאני מניח שמעט פחות טוב מ-Dual Channel.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.