עבור לתוכן

חשיפה ראשונה של האייפון החדש

Featured Replies

פורסם

לIphone אכן יש בעיית קליטה(גם לIPAD) האלומיניום מפריע לקליטה בגלל זה יש את חתיכת הפלסטיק הקטנה.

אגב עם בהעברת קבצים בBlueTooth עניינו אתה יודע שהדרואיד לא תומך בזה בצורה רשמית כן? רק ב2.0.1 הוסיפו לAPI תמיכה בזה בעקרון וכרגע רק תוכנות צד שלישי מספקות את זה.

אז יופי שיש לי שרת WEB, ושרת SSH על המכשיר בפועל אין לי חבילת אופיס נורמאלית, המייל של המכשיר הזה פשוט מגוכח, תמיכה בexchange קיבלנו רק עם 2.1 ועדיין הוא לא תומך בשום דבר כמעט חוץ מאימיילים...

בשביל כל דבר פה החל מSMS קל עד לcontacts ותמיכה בMMS צריך להתקין תוכנות צד שלישי שאם אתה לא משתמש במשהו חינאמי\פרוץ אתה בבעיה מאוד גדולה בשל זה שהחנות סגורה בפניך.

• תגובות 58
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עמרי יצא לך להשוות את האייפון למכשירים אחרים בקליטת רשתות רחוקות או שאתה בכלל עם אינטרנט סלולרי נון סטופ ? אני השוותי ל 5800

בכל הטלפונים האחרונים שהיו לי הקליטה במחשב נייד היתה הרבה יותר חזקה

כולל הנקסוס/hd2/אייפון ועוד

אבל כן, חוץ מבבית אני משתמש בחבילה סלולרית בד"כ

פורסם

בואו נחזור רגע לאייפון החדש המדובר ולא לעוד מלחמת אייפון מול השאר ?

אני אישית גם מאד מאוכזב כרגע מעיצוב האייפון ומעניין מאד אם זהו עיצובו הסופי, זו אכן וואראציה מעניינת על עיצוב הבסיס אבל כזאת שאיבדה כל ייחוד או ייחודיות אפלית, ה-3GS יפה, מיוחד ומובחן בהרבה, כן גם מרוב מתחריו לבין HTC.

מעניין שאין עדיין דיבורים על מעבדים\נפחי זכרון (הוזכר 80GB בכמה מקומות) וכדומה, רק דיבור מגוחך על מצלמה עם עדשה גדולה יותר (?!) ושאר שטויות.

פורסם

יש דיבורים על המפרט הסופי שלו, אין עדיין ודאות

ככל הנראה הוא יישר קו עם המכשירים המודרניים מבחינת המעבד (וריאציה של hummingbird כמו בipad) ויגדיל את הפער עוד יותר מבחינת כרטיס המסך

מבחינת הרזולוציה הוא כנראה יהיה 800x480 או 960x480

פורסם

אסור לשכוח את ההקרבה שרבים שוחכים, שעם הרזולוציה בא העומס הגרפי.

פורסם

אם מכשירים ברזולוציה דומה מסתפקים בATI Imageon Z430 שמגיע עם סדרת QSD8x50 של Qualcomm

גם השבב שקיים כיום ב3gs (שחזק הרבה יותר) ובטח אם יקבל שדרוג (בדוצה לipad או בדומה לסמסונג i9000) יסתדרו עם זה בקלות

פורסם

יהיה מעניין בכל זאת, למרות שהעיצוב בהחלט לא עושה לי פרפרים בבטן, הוא מופיע כרגע בכל פינה באינטרנט וזה לא יאמן כמה הוא נראה ג'נרי.

פורסם

^^^

פראייר מי שמכר להם אותו רק ב-10,000...הוא היה יכול לקחת הרבההההההההההההההההה יותר על כזה סקופ אם זה באמת אייפון מקורי.

בשביל חתיכת מתכת שדבר הכי חדיש בה הוא פלאש, לא נראה לי שהיו נותנים לו יותר מזה... לדעתי, 40 אלף שקל על iPhone עם פלאש זה אחלה דיל.

פורסם

אם מכשירים ברזולוציה דומה מסתפקים בATI Imageon Z430 שמגיע עם סדרת QSD8x50 של Qualcomm

גם השבב שקיים כיום ב3gs (שחזק הרבה יותר) ובטח אם יקבל שדרוג (בדוצה לipad או בדומה לסמסונג i9000) יסתדרו עם זה בקלות

ב HD2 ראיתי שהמשחקים דיי נחמדים כמובן לא נראים כמו באייפון אבל הרבה יותר טוב מאשר מה שיש במכשירים כמו שלי HD1 / אומניה וכדומה, מה יש בדיוק בSNAPPDRAGGON הזה שאמרו עליו שהוא מעבד חזק יותר משבאייפון?

בשביל חתיכת מתכת שדבר הכי חדיש בה הוא פלאש, לא נראה לי שהיו נותנים לו יותר מזה... לדעתי, 40 אלף שקל על iPhone עם פלאש זה אחלה דיל.

יא מצחיק אחד, מדובר על אבטיפוס. זה יכול להיות שווה מליונים אם זה באמת מדובר על דגם יחיד או מבין בודדים של מכשיר שעוד לא יצא לשוק.

פורסם

יש תמונות חדשות:

516-213.jpg

לא שלי במקור :).

למרות שזו נראית דרך הרבה יותר מעניינת להחדיר מוצר לשוק וליצור עניין (כבר נמאס מההכרזות הפתעה הלא מפתיעות של ג'ובס) קשה להגיד שזה גם בטוח לא אמיתי (עובד אפל שאיבד את הטלפון).

ראיתי שאף אחד לא סיפר את המקרה (האמיתי או הבנוי ע"י אפל):

* מתכנת צעיר של אפל שכח אותו בפאב אחרי ששתה קצת בירה גרמנית.

* הטלפון היה מסווה בתוך כיסוי שגרם לו להראות כמו אייפון דור 3.

* אפל השמידו את היכולות התוכנתיות של המכשיר מרחוק דרך הרשת הסלולרית.

זה לפחות הסיפור, וזה סיפור נחמד.

340x_screen_shot_2010-04-19_at_7.43.31_pm_01.jpg

המתכנת המוכשר ש: או קיבל בונוס שמן מאפל על ההצגה הזו, או הולך לקבל הצעת עבודה מגוגל עוד לפני שאפל יחשבו אייך לפטר אותו.

500x_case1.jpg

כיסוי ההסוואה שבו היה האייפון4 .

500x_screencap_2010-04-19_at_5.37.09_pm.jpg.jpg

פאב של מתכנתים. יש גם מתכנתות.

פורסם

תיאוריית הקונספירציה שאפל תיכננו את ההדלפה הזאת אמנם מתפשטת באינטרנט במהירות

אבל סביר להניח שאין לה שום אחיזה במציאות.

אתה יודע איך זה, אם משהו עובד טוב - תמשיך בו

ולאפל הולך טוב מאוד בשנים האחרונות עם חשיפה של מוצרים רק ברגע האחרון

(כן, כולם יודעים שיהיה אייפון חדש/מקבוק פרו חדש וכו' אבל לא יודעים עליו פרטים עד שסטיב מציג אותו בהתלהבות מוגזמת)

האייפון החדש היה מרכז מספיק עניין גם בלי הדלפה מכוונת של אפל.

פורסם

אפל גאונים בשיווק - אסור לזלזל בהם. מה שכן, החוק להצלחה בעסקים מעין אלו הוא חדשנות. במוצרים של אפל יש הרבה מעבר למכשיר והחומרה עצמה: השיווק, ההפצה, הסטייל, הבאז שמסביב, הייצוג החברתי, האופנה, המעריצים, העניין וכל מה שמסביב זה חלק מהמוצר של אפל.

כמה שההכרזות שלה מגניבות אפל יודעת שהיא צריכה לחדש גם בכל מה שמסביב, ולא רק יודעת - היא תמיד משקיעה בזה ועושה את זה טוב מאוד וכשהמיתחרות מעתיקות גם את מה שמסביב - היא משנה כיוון ומפתיעה. למשל את צורת הכרזות המוצרים כל מיני חברות התחילו להעתיק כי זה פשוט עבד. ברגע שכולם יעשו כמובה היא כבר לא תהיה ייחודית ומעניינת וככה היא סוחפת אחריה קהל מעריצים גדול והצד הפרקטי - יש לה את המוצר הכי טוב מבחינה פרודקטיבית, ז"א הכי הרבה אפליקציות והכי טובות\מושקעות (עיקר משאבי המפתחים מופנים לאייפונים והאייפודים). אפל צריכה להחזיר את גורם ההפתעה זה בטוח והיא לא תוכל לעשות זאת כרגע בדרך הרגילה שהייתה עד עכשיו.

לי אישית עוד אין דיעה מוצקה לגבי מה המקרה האמיתי למרות שעל פניו אין כרגע שום סיבה להצביע על למה זה לא אמיתי - זה נראה מושלם. פשוט עם אפל הגאונים הכל יכול להיות.

ויש לי עוד רעיונות סבוכים שיכולים להגיע גם למקומות הזויים,

למשל שכל הסיפור מבויים על ידי אפל אך הוא לא נכון או לא בדיוק נכון. או ש:

1) כולנו נצפה למה שראינו שדלף אך היא תפתיע עם מספר דגמים - משהו שאף אחד לא ציפה לו.

2) אפל "אשכרה" השקיע כסף בליצור מוצר שייראה מושלם עם חלקים פנימיים מעוצבים ומתוכננים בצורה הכי מתקדמת שיש היום אך מכשיר שכל מה שהוא עושה זה להידלק ולהציג תמונה. זה אמנם יעלה הרבה כסף אך בתוך תקציבי השיווק מיליון דולר זה זניח (וזה יעלה הרבה פחות) בשביל כל הדיבור שיש עכשיו על אייפון 4 שעושה טוב מאוד לאפל - כל מה שקורה עכשיו פשוט עושה לאנשי השיווק את היום (ואם המקרה אמיתי כמובן הסיכון עולה - אז הם צריכים להזהר).

למרות שזה נשמע הזוי, עם אפל זה בהחלט אפשרי ואיש שיווק טוב לפחות צריך לחשוב ככה מחוץ לקופסא ולהפתיע.

פורסם

מסכים איתך, אתה מעלי ....

הבנתי שמי שמתכחש לכל העניין אומר שאיך יכול להיות שאין אפילו תמונה אחת של המכשיר דלוק

נכון, שגם אומרים שאפל נעלו להם מרחוק את המכשיר, אבל עד שהעניין הגיע לאפל הם יכלו לצלם כמה ...

פורסם

לא הבנתי את הקשר של התגובה שלך, מה הקשר בין אם אפל הדליפו בכוונה כאקט יחצני את המכשיר לכך שאין תמונות שלו פועל?

אבל התשובה לכך שאין תמונה של המכשיר פועל היא פשוטה - הם עשו לו REMOTE WIPE

עוד לפני שהמכשיר הגיע בכלל לGIZMODO

פורסם

מה הקשר בין אם אפל הדליפו בכוונה כאקט יחצני את המכשיר לכך שאין תמונות שלו פועל?

אתה לא חושב שיש הבדל גדול בין אם המכשיר עובד או לא ?

בכל מקרה, אני לא נוקט צד כלשהוא בכל העניין הזה, אני מאמין ולא מאמין :cool2:

--

דרך אגב, עוד לא הבנתי מה הקטע עם הHD שמוזכר בשם, זה אומר שהוא יוכל לצלם וידאו בHD ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים