עבור לתוכן

חשיפה ראשונה של האייפון החדש

Featured Replies

פורסם

רמת האפליקציה? אולי רמת ה50+ אפליקציות :)

גרפיקה מתקדמת? מסכים, אם האייפון מחובר לחשמל זה יופי טופי, אם לא, שכח מלהתקשר הבייתה ולהגיד לאשה שלא תהיה בארוחת ערב, כי הממזר ישאב את הסוללה בעניין של דקות.

משאבים? לא למכשירי ה3G החלשים יותר, אפליקציות תלת מימד זוללות אותן כמו כלום. להוסיף מולטיטאסקינג נראה כמו אחלה מתכון למכשיר איטי.

• תגובות 58
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקשר לאייפון לאחר שימוש מסיבי אתן את השתי סנט שלי

1.מסך מגע מעולה

2.מערכת הפעלה נוחה וזריזה אבל מסורסת בפיצרים לעומת המתחרים

2.גלישה נוחה באינטרנט אבל לטעמי בנושא הזה שתי חסרונות משמעותיים

א רזולוציה נמוכה מידי לכן יש התעסקות מרובה עם הזום

ב אין תמיכה בג'אווה + פלאש סתם לדוגמא יד 2 לא עובד כמו שצריך .

בנוסף למה שאמרו פה החברים מוסיף לכך שאייפון אהיה מוכן לקבל רק במתנה . הוא יהיה לי אחלה בחלה אבל אם אני משקיע סכום כזה הייתי מעדיף כבר איזה HTC מכובד .

פורסם

בגוגל פטרו את זה יותר טוב, אין סנכרון עם המחשב בכלל אלא דרך תוכנות צד שלישי, היצרן שלך לא סיפק אחת? תשלם, הא צטערת אתה לא גר בארצת הברית או אנגליה, אין לך גישה לחנות...

בכל מקרה רואים שלא התעסקת עם iPhone ברמת האפליקציה, מה שאתה אומר נכון רק לגבי שירים(וזה כדי להלחם בפיראטיות), אם האפליקציה קיימת על הiphone ולא קיימת על המחשב הוא יוריד אותה מהמכשיר, כנ"ל גם לגבי כל שאר הדברים שמסנכרנים כמו תמונה וכו'...

ולמה לעזאזל שימחק לי תוכנה מהמכשיר כי חיברתי את האייפון למחשב, בוא נגיד, חדש שהרגע הוצאתי מהקופסה?

זה עשה את זה לחבר שלי, ומחק לו מהאייפוד עשרות תוכנות ששילם עליהם כסף, כי "לא היה לו אותם על המחשב החדש" שקנינו יחד.

למה שיעשה את זה לעזאזל? מצטער זו תוכנה מטומטמת ואנטיפתית מצד אפל.

פורסם

יש המון תחליפים לאייטונס לכל מי שרוצה להעביר שירים למחשבים אחרים

פורסם

ולמה לעזאזל שימחק לי תוכנה מהמכשיר כי חיברתי את האייפון למחשב, בוא נגיד, חדש שהרגע הוצאתי מהקופסה?

זה עשה את זה לחבר שלי, ומחק לו מהאייפוד עשרות תוכנות ששילם עליהם כסף, כי "לא היה לו אותם על המחשב החדש" שקנינו יחד.

למה שיעשה את זה לעזאזל? מצטער זו תוכנה מטומטמת ואנטיפתית מצד אפל.

חבר שלך מזיין את השכל, תתחבר עם היוזר שלך והאפליקציות א) יורדות שוב ב) מעותקות מהמכשיר במקרה והיוזר שהם נקנו ממנו הוא אותו יוזר שהפעיל את המכשיר.

זה שחבר שלך ראה הודעה ענקית ששואלת אם לאפס את המכשיר או משהו ובחר כן רק הופך אותו לאידיוט לא לצודק...[br]פורסם בתאריך: 20.04.2010 בשעה 22:46:06

בקשר לאייפון לאחר שימוש מסיבי אתן את השתי סנט שלי

1.מסך מגע מעולה

תלוי מאוד באיזה מכשיר באנדרואיד, בהרבה מהם המסך איום(טפו טפו המיילסטון מתגאה במסך מדהים)

2.מערכת הפעלה נוחה וזריזה אבל מסורסת בפיצרים לעומת המתחרים

עד 2.1 זה היה סיוט וגם אחריה יש תקיעות

2.גלישה נוחה באינטרנט אבל לטעמי בנושא הזה שתי חסרונות משמעותיים

א רזולוציה נמוכה מידי לכן יש התעסקות מרובה עם הזום

כנ"ל במסך עם 800 ומשהו על 500 ומשהו בדרויד שלי

ב אין תמיכה בג'אווה + פלאש סתם לדוגמא יד 2 לא עובד כמו שצריך .

כנ"ל באנדרואיד, אין תמיכה בFLASH, ואין תמיכה בJAVA וגם לא יהיה גוגל מפתחים את הAPI ואת הJAVA RTE שלהם בלבד

בנוסף למה שאמרו פה החברים מוסיף לכך שאייפון אהיה מוכן לקבל רק במתנה . הוא יהיה לי אחלה בחלה אבל אם אני משקיע סכום כזה הייתי מעדיף כבר איזה HTC מכובד .

שוב מדבר כאן אחד שקנה Milestone לפני שהוא הושק בכלל באירופה(הובא מהונג קונג) רק בגלל המקלדת המלאה.

ושוב מדבר אחד שיש לו ipod Touch ולא לוקה בסינדרום מה שיש לי זה הכי טוב.

לגוגל יש אולי שנתיים של מחלות גדילה עד שהיא תוכל להתחרות ראש בראש עם מה שיש היום לIphone ברמה אפליקטיבית, וכל השאר זה בלבול בייצים וסתם שנאת תפוחים.

פורסם

אייפון ישאר אייפון, לא חכם, לא מועיל, פשוט אייפון

מי שרוצה ללכת על משהו קצת יותר "חכם" יימצא אותו במכשירי אנדרויד למשל.

קצת עצוב שטכנולוגיות ישנות נכנסות לאייפון בכזה "בום!"

המון דעות קדומות (וכנראה חוסר ידע) שמתבססות על תופעת העדר של לשנוא את אפל

כן, יש לי אנדרואיד, ותאמין לי שגם בגירסה האחרונה (2.1) היא רחוקה מלהיות מערכת מושלמת

ויש כ"כ הרבה אספקטים שהמערכת "הטיפשה" של אפל מתעלה על האנדרואיד שהזלזול הזה פשוט לא במקום.

פורסם

השנאה שלי לאפל טהורה אחרי שהחזקתי אייפוד טאצ' חודש וחצי ואמרתי לעצמי "עד כאן".

אני משתמש סימביאן 9.2 ואני רגיל לפי 10 יותר חופש עם המכשיר שלי, אפילו שהוא פחות "אייפוני".

(תבין שאני "מעז" אפילו להשוות את סימביאן 9.2 לדבר כמו אייפון)

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ההשוואה מגוכחת, אין שום מכשיר סימביאן בעולם שנותן את חווית השימוש/פרודוקטיביות שאייפון/אנדרואיד נותנים

מערכת שעבר זמנה (ממזמן) ואפילו נוקיה כבר הודו בזה

פורסם

אתה צודק לגמריי, אבל תבין שהמעבר בשבילי לשימוש גרם לי תסכול רב, אז נכון, האייפון זה מכשיר שאין בכלל מה להשוות למכשירי S60V3, אבל דחיל רבאק, למה אפילו דבר מטופש כמו העברת שירים בבלוטות' אני לא יכול? כי ככה, כי זה אפל והכל עושים לפי הספר המטופש של אפל.

פורסם

גם את זה אפשר לעשות בקלות באייפון, כן זה לא רשמי אבל זה עובד

מצד שני אם הייתי משתמש באנדרואיד רק בצורה רשמית אז היו לו הרבה יותר חסרונות

בכל אופן, וזה מה שהופך טלפון לחכם מבחינתך?

פורסם

מה שהופך טלפון לחכם מבחינתי זה קודם כל מגוון האפליקציות, מכשיר לא פונקציונאלי זה מכשיר דרעק (ע''ע מכשירים כמו הSOUL של סמסונג ושאר פיסות אלקטרוניקה) אך גם הדרך לנהל אותן, לשלוט בהן, ובכלל מערכת ההפעלה של המכשיר.

מצד שני, אני יכול למצוא את מקומי עם N900, יש כאלה שהאייפון קונה אותם בלי להתאמץ, מספיק המגע הנחמד הזה והגרפיקה הטובה במשחקים, ככה אנשים ראו את מה שאני החזקתי בידיים ורצו לקנות אייפודים ואייפונים.

פורסם

ועוד משהו בדקתי כמה וכמה פעמים קליטת רשתות WI FI של האייפון מול הנוקיה 5800 והקליטה של ה 5800 טובה באיזה 20 אחוז ואני לא מגזים .

אפילו פעם אחת מחשב נייד מצא את הרשת והאייפון לא , גם לכם הקליטה לא מזהירה ?

אבל כעקרון אם הרשת חזקה מספיק אין שום בעיית קליטה

מדובר רק על רשתות רחוקות שמה לעשות לפעמים אין ברירה וחייבים אותם וכאן האייפון מפשל בגדול

לפחות עם הניסיון שלי .

מדובר באייפון 3G .

פורסם

אפילו פעם אחת מחשב נייד מצא את הרשת והאייפון לא

:o

אתה רציני?

פורסם

מוזר שזה קרה רק פעם אחת..

לדעתי אתה צריך לקחת את המחשב לבדיקה ולא את האייפון...

עכשיו לנושא

באמת נראה לי תוספות מאוד מיותרות אני מאוד אתאכזב אם רק אלה יהיו התוספות....

פורסם

עמרי יצא לך להשוות את האייפון למכשירים אחרים בקליטת רשתות רחוקות או שאתה בכלל עם אינטרנט סלולרי נון סטופ ? אני השוותי ל 5800

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים