עבור לתוכן

חברים, תוכלו לעשות לי קצת סדר בין כל המושגים [קידודים]?

Featured Replies

פורסם

אני בדיוק רוכש מחשב חדש, חזק במיוחד [סה"כ עלות בסביבות 9000 ש"ח] ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי, עם דגש על סרטים, מוזיקה ומשחקים - משהו שמספק הכל, ברמה גבוהה, עם חדות, גם בווליום גבוה - העניין הוא שהתחלתי להסתבך עם דולבי, DTS, THX - האם יש צורך בכל אלו? ואם כן, אילו כרטיסים תומכים בחלק מזה ומה זה אומר בתכל'ס?

ואילו רמקולים יתאימו לי לצרכים האלה?

חרשתי את גוגל וגם את החיפוש באתר הזה ויש ים דעות וכיוונים וביקורות עוד משנת 2002 ..

אשמח לכל עזרה ודעה!

נ.ב

תקציב רמקולים 800+ ש"ח, וכרטיס מסך תקציב דומה..

תודה רבה!

פורסם

אומנם לא עונה לך על השאלה... אבל אלא אם כן המחשב שאתה מתכוון לקנות ב-9000 ש"ח

כולל ציוד הקפי יקר (רמקולים + מסך איכותי + עכבר ומקלדת איכותיים) או לחילופין שהוא

משמש ככלי לעבודה ולכן צריך להיות חזק במיוחד אז הוא כנראה בזבוז משווע של כסף ועדיף

לך לקנות מחשב בחצי מהסכום הזה (בערך) ובעוד שנתיים-שלוש לשדרג/להחליף את המחשב

בחצי הסכום השני ובסופו של דבר תצא נשכר בהרבה.

אולי תכתוב איזה מפרט אתה מתכנן לקנות (אולי עדיף בדיון נפרד בפורום מפרטי מחשב)

ויעזרו לך לבנות מפרט שיתאים לדרישות שלך?

בנוגע לרמקולים, איזה מערכת אתה מחפש? 2.1? 5.1? 7.1?

אני חושב שצריך קצת יותר מידע בשביל לעזור לך להחליט.

נ.ב.

לא הייתי מקציב 800 לרמקולים, 800 לכרטיס מסך וכו' וכו', אלא מפרט את כל מה שאתה רוצה/מתכנן לקנות

ואז נותן לחברי הפורום שיחלקו את זה בצורה הטובה ביותר בין כל הרכיבים (ולכן הדיון שאמרתי שעדיף שתפתח בפורום מפרטי מחשב)

פורסם
  • מחבר

היי,

אחרי קצת התייעצויות, אני כנראה אוותר על המפרט הקודם, כי אני פשוט לא הולך לנצל את כל הרכיבים הללו באמת. מצאתי מפרט רב תכליתי באחד מהמפרטים המומלצים באתר שיענה על הצרכים שלי, והוא יקר הרבה פחות - בכל מקרה, לענייננו, רציתי מערכת רמקולים 5.1 עם כרטיס קול משובח, שתומך כאמור בסרטי קולנוע באיכות מקסימאלית, מוזיקה וגם משחקים ...

פורסם

כל עוד אין לך פנטיום 3 אתה תהנה מהכל גם עם כרטיס OB מודרני (אלא אם כן מפתחי המשחק ממש עצלנים). אך לגבי איכות - זה כבר תלוי ברמקולים שתקנה - הרי אתה לא תקנה כרטיס מאוד איכותי ותחבר אותו לרמקולים 5.1 של מחשב או משהו דומה. אתה כמובן יכול לעשות זאת אבל זה ישמע בדיוק כמו כרטיס ברבע מחיר (מבחינת האיכות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים