עבור לתוכן

מעוניין לרכוש את סט הרמקולים 5.1 ה-Logitech X530

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל. כמה שאלות לפני כן...

1.אני צריך לקנות גם כרטיס קול בכדי לתמוך ב5.1 או שהמובנה שיש לי מספיק?

2.מה אתם אומרים על הסט הזה, הוא משתלם או שעדיף להוסיף עוד קצת ולקנות משהו אחר.

3.בעקרון אני רוצה לקנות אותם באייבורי ב499 בראשל"ץ, זה קרוב לבית, אבל שמעתי שהם עושים המון בעיות עם האחריות...

מה אתם אומרים כדאי?

פורסם

קודם כל בנושא האחריות..

יש לי אותם כבר משהו כמו 4 שנים אין איתם שום בעיה..

תראה אני לא מתיימר להיות מבין גדול אבל אני מרוצה מהם מאוד

אני אפילו לא שוקל להחליף אותם, העוצמה שהיא 70 rms היא הסיבה העיקרית שקניתי אותם בניגוד לכל שאר החברות שזה 25 30 40 45.

במגבר של הסאב לא נגעתי לפי דעתי זה יותר מדי חזק לי על המינימום ככה שהוא מעולה

וזהו בעיקרון אחלה מוצר מכיוון שהוא ישן אני לא יודע אם כדאי לך לקנות אותם כעת..

אני לא מעודכן אבל אני מאמין שיש דברים יותר טובים, לא יודע למה לא ממליצים לך כאן על עוד דברים

אני בזמנו קניתי אותם ב415 ש"ח מחנות שנקראה "גיבור מחשבים" שנסגרה כבר.

פורסם

אל תקנה!

בתור אחד שהיה לו שנה את הרמקולים האלה, אני אפרט לך את הסיבות למה כדאי לך לשים עוד קצת (ממש טיפה) כסף ולקנות משהו יותר טוב!:

1. הרמקולים (החוטים שלהם ממש קצרים, ואני מניח שתרצה לתלות אותם בפינות של החדר (כי ככה שומעים הכי טוב) והכי היקפי שאפשר.

2. החיבור שלהם דומהלכבל של כרטיס מסך (שלי היה אותם, הלחמתי לעצמי כבלים מותאמים, וזה עבד יופי, אגב. ) הכנתי כבלים ששימשו להארכת הכבלים הקיימים.

ולהתאים את הרמקולים כדי שכל אחד יהיה בפינה של החדר למקסימום חוויה.

אני ממליץ לך לקנות את ה- Logitech X-540 שאותם יש לי עכשיו (הוספתי כסף והחלפתי אותם, מחנות שנקראת Goldtop, ממליץ לך עליה גם מהסיבה שהרמקולים הקודמים (מה שאתה רוצה לקנות) נשרפו לי לא פעם ולא פעמיים (טוב זה היה בגלל חיווטלא נכון שלי ושל הכבלים המותאמים שהכנתי) אבל מה שכן בעל החנות החליף לי אותם בלי בעיות כל פעם שבאתי אליו ולבסוף ביקשתי ממנו להוסיף כסף ולשדרג ל- קיימים שלי עכשיו כמו שציינתי ואני מרוצה מהם עד הגג!)

אין כבל חיבור מיוחד למערכת הכל סטנדרטי, רק החוטים קצרים אבל קניתי RCA זכר ונקבה, כבל Audio והלחמתי לי את המאריכים של הרמקולים עצמם ועובד מצויין! אז אני ממליץ לך בחום עליהם!

הרמקולים שיש לי עכשיו, המדוברים, ממש מעולים, העוצמה שלהם חזקה, ולמרות שהסאב קטן (ונמצא בתחתית התיבה עצמה) הוא ממש עוצמתי ואני שומע סרטים ב- AC3 5.1 ערוצים שממש הופכים את החדר שלי לקולנוע קטן.. אז ממש מומלץ!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים