עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה מוזרה בזיכרונות יש לי 4GB אבל WIN XP מזהה רק 2.75GB ולא 3.25GB ??

Featured Replies

פורסם

יש לי תבעיה הזאת כבר חודשיים ואני פשוט לא יודע מה לעשות בCPU-Z הוא מראה שיש לי 2 סטיקים של 2GB כל אחד ובסך הכל 4GB אבל מישום מקום פיתאום יש לי רק 2.75GB במאפיינים של המחשב שלי, הבעיה התחילה כשהיה לי WIN 7 ULTIMATE ואז עברתי לXP כי חשבתי שאולי הבעיה תיפתר אבל כלום לא קרה זה נישאר 2.75GB יש למישהו פיתרון לזה ? אולי להתקין WIN 7 ULTIMATE X64 ואז יהיה ניצול מלא של הזיכרון ? יש מצב שנישרפו לי כמה צ'יפים בזיכרונות אבל הם ממשיכים לעבוד ? יש לי זיכרונות איכותיים G-Skill DDR2 4096MB 1000MHZ CL5 איך זה יכול להיות הדבר הזה ?

פורסם

איזה לוח אם יש לך, ואיזה כרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

המיפרט שלי בצד אבל אינה לוח אם-GA EP45-DS3 וכרטיס מסך PNY GF9800GX2

פורסם

המערכת ווינדוס 32 ביט יודעת לטפל מקסימום ב4 ג'יגה זיכרון

וזה כולל את הזיכרון של הכרטיס מסך. מכיוון שהכרטיס מסך שלך הוא 1 ג'יגה זיכרון, אז הערך הזה יורד מהזיכרון הניתן לניצול.

אם אתה רוצה להשתמש בכל הזיכרון של המערכת, אתה צריך לעבור ל64 ביט

פורסם
  • מחבר

טוב אני יתקין X64 ואז ניראה מה יהיה הלאה.....

פורסם
  • מחבר

טוב זה תיקן לי תבעיה הקטנה הזאת עכשיו יש לי 4GB כמו שצריך להיות, אבל יש לי בעיה אחרת שחוזרת אני פשוט מקבל מסך כחול וכתוב משהו כזה MEMORY DUMP מזה אומר ? וזה חוזר עלצמו ב 3 וינדוסים WIN XP,WIN VISTA,WIN 7 מה לדעתכם יכול ליגרום לזה ? הקטע שזה קורה בעיקר במשחקים, חשבתי שזה ניגרם ביגלל הטמפרטורה הגבוה שהכרטיס מגיע 80-100 מעלות אבל זה לא קשור פשוט הורדתי את כל ההגדרות למינימום וזה חוזר עלצמו אחרי שעתיים משחק ועם אני מדליק על הכי גבוה ישר זה עושה מסך כחול ומיתכבה אני פשוט לא מבין אף פעם לא ניתקלתי בבעיה כזאת :s05:

פורסם

זה כבר שייך לפורום תמיכה טכנית.

אבל בגדול, BSOD --> הצעד הראשון הוא לנתח את קובץ ה-minidump.

פורסם
  • מחבר

משהו קרה למחשב שלי צריך עזרה דחוף זה כבר לא קשור,יש לי בעיה שאני לא מבין מי מה היא נובעת הבאיוס שלי נימחק לבד ועכשיו אין לי מושג מה עושים ? פשוט עדכנתי לגירסה ישנה יותר ועכשיו המחשב נידלק ל3 שניות ואז ניכבה וככה זה חוזר על עצמו נידלק ונכבה בעצמו בלי סוף מה יכולה להיות הבעיה ? באלי פשוט לישבור תלוח לחתיכות קטנות זה כבר מעצבן רצח יש למישהו פיתרון או שצריך ליקנות לוח אם חדש ?

פורסם

מי אמר לך לצרוב ביוס חדש?? דבר כזה עושים רק כשיש בעיה מוכרת, ועדכון ביוס שוחרר כדי לפתור אותו. עדכון ביוס הוא פעולה מאוד מסוכנת מכיוון שכל תקלה קטנה תהרוס את הצ'יפ של הביוס על הלוח ותצטרך להחליף לוח.

פורסם

חשבתי שזה ניגרם ביגלל הטמפרטורה הגבוה שהכרטיס מגיע 80-100 מעלות אבל זה לא קשור פשוט הורדתי את כל ההגדרות למינימום וזה חוזר עלצמו אחרי שעתיים משחק ועם אני מדליק על הכי גבוה ישר זה עושה מסך כחול ומיתכבה אני פשוט לא מבין אף פעם לא ניתקלתי בבעיה כזאת :s05:

אם נדמה לך שזה קשור להתחממות הכרטיס אז נסה בתור התחלה להגדיר את מהירות מאוורר הכרטיס גראפי ל100% ותראה אם הבעיה נעלמת.

משהו קרה למחשב שלי צריך עזרה דחוף זה כבר לא קשור,יש לי בעיה שאני לא מבין מי מה היא נובעת הבאיוס שלי נימחק לבד ועכשיו אין לי מושג מה עושים ? פשוט עדכנתי לגירסה ישנה יותר ועכשיו המחשב נידלק ל3 שניות ואז ניכבה וככה זה חוזר על עצמו נידלק ונכבה בעצמו בלי סוף מה יכולה להיות הבעיה ? באלי פשוט לישבור תלוח לחתיכות קטנות זה כבר מעצבן רצח יש למישהו פיתרון או שצריך ליקנות לוח אם חדש ?

יש מצב שהגדרות בקר הSATA שונה מאמולצית IDE לAHCI או להיפך ע"י איפוס הגדרות ביוס, ולכן הוינדוס נותן מסך כחול ומאתחל.

אם זה זה אז רק צריך לשנות בחזרה להגדרה שהיתה קיימת כשהותקן הוינדוס והבעיה תיעלם כלא היתה.

פורסם

על הבעיה החדשה תפתח דיון חדש בפורום המתאים (תמיכה טכנית).

פורסם
  • מחבר

לא צריך ליפתוח נושא חדש, פטרתי תבעיה עם החלפת לוח אם חבל שהקודם היה יותר טוב וגם הלוח הקודם היה עם DUAL BIOS מה שאומר שהתכנולוגיה הזאת שווה לתחת :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.