עבור לתוכן

קישור בין נתב מסוג D-link ורפיטר מסוג Edimex

Featured Replies

פורסם

החלפתי מודם ישן במודם החדש של בזק מסוג Dlink שמשמש גם כנתב. אני מנסה לסנכרן בינו לבין רפיטר שיש לי מסוג Edimex כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית ולא מצליח. הרפיטר עבד מצויין עם הנתב הקודם. מישהו יכול לעזור עם הגדרות המודם החדש?

עזרה תתקבל בברכה,

מנשה

פורסם
  • מחבר

זה Edimax ובאיזה בעיה בדיוק נתקלת?

תודה על התיקון. המודם נתב D-LINK עובד טוב. מחשב אחד בחיבור קווי ומחשב נוסף בחיבור אלחוטי. בקומה שניה בבית יש מספר מחשבים אשר לא קולטים את האות האלחוטי ולכן אני מנסה להגביר אותו בעזרת רפיטר מסוג Edimax. הרפיטר לא מצליח להסתנכרן לנתב מודם ויוצר רשת אלחוטית משלו (שכמובן אין כלום מאחוריה). מקווה שהסברתי קצת יותר טוב.

תודה על ההתייחסות

פורסם

איך הגדרת אותו ואיזה דגם של אדימקס זה.

פורסם

תודה על התיקון. המודם נתב D-LINK עובד טוב. מחשב אחד בחיבור קווי ומחשב נוסף בחיבור אלחוטי. בקומה שניה בבית יש מספר מחשבים אשר לא קולטים את האות האלחוטי ולכן אני מנסה להגביר אותו בעזרת רפיטר מסוג Edimax. הרפיטר לא מצליח להסתנכרן לנתב מודם ויוצר רשת אלחוטית משלו (שכמובן אין כלום מאחוריה). מקווה שהסברתי קצת יותר טוב.

תודה על ההתייחסות

תעזר במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

פורסם
  • מחבר

Edimax דגם EW-7206APg. הגדרתי אותו לפי המדריך באתר פיקוק. בסוף ההגדרה נוצרו לי שתי רשתות בבית. אחת של המודם נתב והשניה של Edimax. האם אני צריך לשנות גם את ההגדרות של המודם נתב? אם כן איזה הגדרות?

תודה

פורסם

לפי האתר של אדימקס הוא תומך בWDS ובESSID.

לדעתי הגדרת משהו לא נכון.

תראה מה מסבירים בעמוד 14 ולפני בPDF שלו.

תסביר מה בדיוק עשית.

פורסם
  • מחבר

איכשהוא הסתדר.

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים