עבור לתוכן

חשבונות המנהלים נעולים (Win XP)

Featured Replies

פורסם

החשבון של ה-administrator המובנה נעול וגם חשבון המנהל הנוסף היחידי במערכת.

הם לא הופיעו לי במסך הכניסה למערכת (Win XP). העתקתי מחדש את קבצי המערכת מדיסק ההתקנה ונוצר חשבון User מסוג Limited user. דרכו נכנסתי ל-administrative tools בלוח הבקרה ואז גיליתי שזה מה שקרה לחשבונות המנהלים.

מה ניתן לעשות?!

פורסם

אתה מעלה LIVE CD כמו לדוגמא HIRENS ויש לך שם כלים לשינוי סיסמאות ויש כאלה שגם יודעים לשחרר משתמש שנימצא במצב לא פעיל.

פורסם
  • מחבר

איזה כלים? :nixweiss:

פורסם

יש בתוך הדיסק של HIRENS כלים שאני לא זוכר את שמם במיודק, שהם יודעים להתעסק עם ה-SAM (בעברית איפה שנימצאים כל המשתמשים המקומיים) ובעזרתם אתה יכול לשנות סיסמאות וגם להחזיר משתמש שהוא במצב DISABLE.

פשוט תוריד תיצרוב תעשה ממנו BOOT ובתפריט שיהיה לך תראה נושא שעוסק בסיסמאות, שם תימצא את מה שאתה צריך.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. אבל אני יכול להתחבר למערכת רק כ-limited user. כשאני מפעיל את הכלים האלה נכתב לי שעליי להיות מנהל.

הבעיה היא שגם אם אני מפעיל את המערכת במצב בטוח, במסך הכניסה לא מופיע לי אף חשבון לבחירה (חשבון המנהל כאילו נעלם).

אני מתוסכל מאוד, שוקל לפרמט את ההארד דיסק :s05:

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי :nixweiss:

פורסם

תוריד HIREN'S מפה

http://www.hirensbootcd.net/download.html

תצרוב על דיסק

ריסט

תעלה מהדיסק

יעלה לך תפריט עם מלא כלים

תחפש כלי שמזכיר משהו עם סיסמאות

ומשם תמשיך (זה די הגיוני...)

פורסם
  • מחבר

אהה, לא הבנתי שעליי להפעיל אותו לפני העלאת מערכת ההפעלה. תודה.

בכל אופן הורדתי כבר את התוכנה pcLoginNow והיא עזרה לי.

מה שכן, הקבצים שבד"כ היו לי תחת החשבון שדרכו הייתי נכנס (Owner מסוג administrator) בשולחן העבודה לא מופיעים כעת (אלא חייב לגשת אליהם פיזית דרך Documents and settings-->Owner, וכמו כן תוכנות רבות אני צריך להתקין מחדש ו/או לעשות פרוצדורות שמאפיינות הפעלה ראשונית שלהן. האם זה בגלל שעשיתי REPAIR קודם לכן? יש דרך לשחזר את מה שהיה קודם?

פורסם

לא יודע לא מכיר מה התוכנה הזאת עושה

אתה יכול לנסות לשנות את השם של היוזר חזרה למה שהיה מקודם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים