עבור לתוכן

האם מומלץ לתקן רמקולים,והיכן?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי זוג רמקולים רצפתיים של wharfedale שנקנו לפני 10 שנים בערך ושרתו נאמנה עד לפני זמן קצר,

כשבאחד הרמקולים התחילו לשמוע לא טוב ולמיטב אבחנתי מדובר בבעיה בבאס שלו.

שאלתי היא האם מומלץ לתקן רמקולים(ביחס למחיר של חדש, שלא ממש יורד מה-900 שקלים עד כמה שראיתי),

ובמידה ובתקווה שכן - אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה באזור שבין חיפה לכפר סבא(עדיפות יותר לאזור המרכז).

מצאתי הרבה חנויות בחיפוש באינטרנט, אבל בגלל שהידע שלי בתחום ממש לא גדול, אני מפחד ליפול על מישהו שסתם מנסה להרוויח עליי כסף...

תודה מראש,

עומר

פורסם

יש מקומות שמתקנים בהם רמקולים, השאלה היא האם זה משתלם, סביר להניח שמה שנקרע לך זה הסראונד: טבעת ספוגית (בד"כ נוטה להיקרע) או מגומי (לרוב בעלת אורך חיים ארוך יותר) היא נקרעת עם הזמן - היא מתייבשת וגם שימוש אינטנסיבי בבאס גורם לזה.

המקום הכי מפורסם לתיקון רמקולים זה האוזמן ברמת גן. יש גם בחולון את אומגה אודיו שגם עושים עבודה טובה, לגבי האיזורים שציינת אני לא מכיר מעבדות כאלה.

איזה דגם הרמקולים? אני חושב שבמחיר של התיקון או בתוספת קטנה תוכל לקנות רמקולים משומשים במצב מעולה ויותר טובים ממה שיש לך.

אופציה שניה היא אם אתה מוכן לזה היא לקנות קיט תיקון עם הוראות מ- EBAY עולה בסביבות 10$ וגם עושה את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים