עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט - L500-1R3 טושיבה - מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על המחשב הזה במחיר זה 2700 ש"ח?

תודה!

פורסם

אין טעם בשאלה הזו בלי שתציין שימושים - זה שאתה "סטודנט" עדיין לא אומר הרבה. האם אתה הולך לנייד את המחשב הרבה? האם הוא הולך לעבוד על סוללה, או שבד"כ יהיה מחובר לחשמל? האם השימושים הם "משרדיים" בלבד, או שכוללים גם משחקים? וכולי.

פורסם
  • מחבר

תודה!

רוב הזמן יש מקור חשמל.

המחשב ילך איתי לכל מקום.

אין שימוש במשחקים, או רק מנג'ר.

פורסם

לא ממליץ

היום החזרתי מחשב מהסדרה הזו דגם מעט טוב יותר מה ששאלת לגביו ואני יכול להמליץ לך לחפש חברה אחרת. איכות הבנייה בינונית מאוד ויש בעייה עם מערכת האוורור. הפתרון שמתכנניי טושיבה מצאו מאוד לא מוצלח. מדובר במאוורר שעובד כמעט ללא הפוגה ודיי מרעיש תוך כדי כך. בנוסף הם פתחו פתחים בחלקו התחתון של המחשב מה שחושף את לוח האם לאבק ורטיבות ומונע אפשרות לדוגמא להניח את המחשב על מיטה כי חלקו התחתון תמיד צריך להישאר גלוי משם המאוורר יונק את האוויר. תכנון לקוי הרי מדובר בסופו של דבר בנייד. איכות המקלדת וגוף המחשב בינוניים ביותר. בקיצור ממליץ לך לשקול שוב ....

פורסם

לחלוטין לא מסכים.

דווקא מבחינת איכות בניה טושיבה עדיפים על רוב המתחרים. אמנם הנסיון שלי הוא עם סדרה יקרה יותר (לפחות נכון לזמנו), אבל אין לי שום תלונה על איכות הבניה, המקלדת וכיו"ב. לגבי הקירור עם הפתחים מלמטה - חבל מאוד שמה שאתה מתאר קיים כמעט בכל מחשב נייד אם לא בכולם בכלל. חושף את המחשב לאבק...? ופתח יניקה בצד לא היה חושף? חושף לרטיבות...? תאמין לי שגם ללא הפתח הזה להניח את המחשב על שולחן רטוב זה רעיון רע.

הדבר היחיד מכל מה שאמרת שבאמת מהווה בעיה חריגה הוא הרעש מהמאוורר, אבל זו יכולה להיות בעיה נקודתית במחשב הספציפי שהיה לך ביד. אני לא מכיר בעיות של רעש חריג במחשבי טושיבה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

אבל מה מבחינת ביצועים? יש אלטרנטיבה טובה יותר?

פורסם

ייתכן ואני טועה בביקורת שלי על טושיבה ועמך הסליחה. נקודה אחת לא היתה מוטלת בספק והיא איכות הביצועים של המחשב וכאן אני יכול בלב שקט להעניק לו את הציון 10 ביצועיו היו בהחלט מרשימים.

בהצלחה בקנייה שלך

פורסם

בהתחשב במחיר מן הסתם תקבל מעבד בסיסי למדי וכרטיס מסך בסיסי עוד יותר, אבל 4GB זכרון זה בונוס נחמד וכך גם הארד-דיסק של 320GB לעומת 250 בחלק מהניידים הזולים... בכל מקרה אל תצפה לביצועים יוצאי דופן - בכל זאת, מחשב של 2700 שקל.

פורסם
  • מחבר

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים