עבור לתוכן

לוח אם טוב למעבד Intel Core i7 860?

Featured Replies

פורסם

היי רציתי המלצה ללוח אם טוב למעבד Intel Core i7 860, חברה gigabyte או asus

מחיר רצוי 500 שח...

עוד שאלה אם מישהו יודע איזה זכרון מתאים למעבד הזה DUAL CHANEL או TRIPLE CHANEL ?

תודה.

פורסם

אהלן,

מבחינת הלוח אם , אין עדיפות בין GIGABYTE ל ASUS ולשאר החברות השונות , לכל חברה יש את "הדברים" הטובים והלא טובים שלה .

זיכרון המומלץ למערכת כזאת , הוא זיכרון DUAL CHANNEL .

TRIPLE CHANNEL יהיה עדיף עבור לוחות X58 (הכוללים שיהיה אפיקי זיכרונות).

בנוסף , בלוחות אם עד מחיר של 500 ש"ח הם לוחות מינימיילים ביותר , עם כמעט ללא פיצ'רים מיוחדים (הרוב אלו לוחות של חברת INTEL - שאלו לוחות לא מומלצים בכלל).

לוח בסיסי ביותר למערכת כזאת יכול להיות ה US3L של חברת GIGABYTE , שטיפה חורג מן התקציב :

http://skypc.co.il/pl_product~950201~10~0.htm

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי עזרתה לי...עוד שאלה לגבי הלוחות אם מה הבדל בין US3L ל UD3 למשל..?

ובכלל מה ההבדל בין UD3 ל UD4?

ועוד שאלה אם אני הולך על DUAL CHANNEL אז חשבתי כבר 4 גיגה זכרון, יש קיטים שכתוב עליהם I5 אז זה מתאים רק ל I5 ? או שאפשר גם להשתמש בו ב I7?...

פורסם

תתעלם מזה שרשום i5, לרוב החנות מוסיפה את זה כדי שיבינו שהוא מתאים. בפועל בשביל שזיכרון יהיה "מתאים" הוא בסה"כ צריך להיות DDR3, אבל בגלל שאינטל ממליצה על מתח נמוך אז כל זיכרון עם מתח של מעל ל-1.65V יהיה לא כדאי. לכן תבדוק בעצמך באילו מתחים פועלים הזיכרונות שאתה בוחר ואל תסמוך על זה שרשום "i5" או כל דבר אחר.

לגבי DC/TC- בפלטפורמת Ibex Peak אין TC, אין שום אפשרות כזו כך שהברירה היחידה שלך היא DC.

לגבי המעבד- למה דווקא i7-860? מה השימושים שלך במערכת?

לגבי הלוח- ישנם הרבה יצרנים, אתה לא חייב לקנות לוח שמיוצר דווקא ע"י Gigabyte/Asus. לגבי השאלות שלך על UD3/UD4/US3L.. אין לזה תשובה, אלו הדגמים של הלוחות. כך הם נקראים. נכון שבד"כ אותיות מסוימות מייצגות פיצ'רים כאלו ואחרים כמו Ultra Durable.. בפועל פשוט תבדוק את המפרט של כל לוח ולוח שנכנס בתקציב שלך וכך תדע מה עדיף בשבילך.

ואל תשכח שיש גם לוחות עם ערכת שבבים H55/H57, כך ש-P55 אינה ערכת השבבים היחידה למעבד הזה.

פורסם
  • מחבר

לגבי המתח אני יודע ואבדוק בהחלט...לגבי מעבד בחרתי מעבד חזק להרבה שנים...וכרגע במחיר סביר זה המעבד הכי טוב שיש,לכן הוא יספיק ל 4-5 שנים הבאות...

פורסם

חמש שנים? אני לא הייתי כ"כ בטוח.

בכל זאת לשימושים כלליים (משחקים וכל מה שהמשתמש הרגיל עושה) ה-i5-750 הרבה יותר שווה. חוץ מ-HT ה-i7-860 לא נותן לך שום דבר מיוחד.. ולשימושים כלליים ה-HT לא שווה כלום.

פורסם
  • מחבר

לא ממש מסכים איתך ה 860 חזק יותר אתה יכול אפילו לבדוק באתר tomshardware שזה אתר דיי אמין...

פורסם

אתה מוזמן להביא קישורים לביקורות כאלו ואחרות שמציעות כי ה-i7-860 עדיף בצורה משמעותית מה-i5-750 לשימושים כלליים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים