עבור לתוכן

eVGA 9800GTX ככל הנראה גוסס/מת - ארטיפקטים קשים בכל מצב

Featured Replies

פורסם

יש לי את הכרטיס שנתיים, לא היו אף פעם בעיות. אין OC, הכל stock. עובד עם ספק של OCZ 600 וואט. כל החיבורים תקינים, הכרטיס יושב טוב בסלוט, המאוורר מסתובב כמו שצריך. Windows 7 64bit.

לפני שבוע שיחקתי AC2 ואחרי כמה זמן, חצי שעה או יותר והתמונה התעוותה בצורה מוזרה, טקסטורות נהיו שחורות והופיעו סימנים אקראיים על המסך. קיבלתי מסך כחול לגבי DLL של nVidia כלשהו (nv**.dll לא זוכר בדיוק אם השם, אם יקרה שום אני ארשום פה). אחרי זה המחשב עלה תקין אבל זה קרה שוב 10 שניות בתוך המשחק - SC2 הפעם. עכשיו גם ב-BIOS היו ארטיפקטים, דברים לא היו במקום, כל המסך היה מעורבב. בכל מקרה, העפתי דרייברים ושמתי דרייברים 2-3 גרסאות אחורה (היה לי מותקן דרייברים בטא חדשים בשביל SC2). מאז הכל עבד חלק.

היום, אחרי שהמחשב היה כבוי יום וחצי הדלקתי אותו, עבד חצי שעה בווינדוס אבל תוך משהו כמו דקה אחרי שהפעלתי AC שוב ארטיפקטים. הצלחתי לצאת מהמשחק והווינדוס עצמו היה מלא נקודות לבנות שחורות מפוזרות בכל מקום. קצת מהבהבות, לא יותר מדי. אחרי כמה שניות שוב מסך כחול. עכשיו אני כבר לא מצליח להפעיל את המחשב, גם אחרי חצי שעה שהוא כבוי הוא עולה מלא ארטיפקטים ברגע שהוא נדלק, כל ה-BIOS מחורבש.

ישר אחרי שהמשחק התחרבש בדקתי טמפ' (GPUZ) וזה היה על 75, לא משהו קיצוני. כשהמחשב עלה ועבד (בלי משחקים) זה ישב על 62-63.

מהידע המועט שלי בעניין נשמע כאילו הלך הכרטיס - זה הרי לא בעיה של דרייברים אם זה קורה מחוץ לווינדווס...

חוץ ממוות של הכרטיס, יש עוד משהו שיכול לגרום לתופעה הזאת? ספק מגמגם, לוח דפוק, משהו?

עוד עניין, לגבי אחריות - על פי האתר של eVGA יש 10 שנים אחריות על זה (ספציפית על הכרטיס שאני רכשתי, על פי המספר הסידורי). מישהו בארץ בכלל שם על זה?

בעקרון עוד שבוע יהיו שנתיים מהקניה, אז בלי קשר הכרטיס עדיין באחריות 'מקומית' של פנדס, אבל בכל מקרה עניין אותי לדעת אם מישהו הצליח לנצל אחריות כזו מחו"ל איכשהו?

עריכה: הוספתי תמונה, תסלחו לי על האיכות זה צולם מה-webcam של הלפטופ. אבל זה מספיק בשביל לראות איך העסק נראה בגדול.

זה פשוט החלק התחתון הימני של הווינדווס עם FF ברקע שאמור להיות לגמרי לבן (רק עלה). ורואים את האייקונים של ה-tray פתוחים.

67387520.png

פורסם

למרות שנראה שהכרטיס באמת גוסס, הייתי מנסה להסיר ולהתקין את הדרייבר מחדש... רק כדי להגיד שלא ניסית... :)

בקשר לאחריות, גם אם כן, כמובן שתצתרך לשלוח את הכרטיס בעצמך, תבדוק כמה זמן אחריות קיבלת מפנדה, שלא תתבלבל וזה שנתיים ( שעומדות להגמר )

פורסם
  • מחבר

התקנתי כבר 3-4 גרסאות שונות של דרייברים, זה בכלל לא משנה לו... עכשיו זה על Standard VGA וזה נראה בדיוק אותו דבר, רק ברזולוציה נמוכה יותר...

בכל מקרה, אני מדבר עם פנדה היום, בוודאי לפני שעוברות השנתיים (יש לי עד יום רביעי ;D).

הפחד העיקרי שלי זה שאם הבעיה נגיד בלוח ולא בכרטיס, אז עוד שבועיים כשהם יחזירו לי כרטיס תקין, זה יהיה אחרי השנתיים בשביל הלוח, וגם עליו אני לא באמת זוכר כמה אחריות יש אז אולי יעשו לי בעיות.

פורסם

זה ב 99.9% הכרטיס ולא הלוח...

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם Pandas, נותנים לי כרטיס חלופי על המקום (אני רק צריך לחכות שהוא יגיע לסניף שבחרתי), GTS 250, גיגה זיכרון.

אני מקווה שהכל יעבוד, דיווחים בהמשך ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים