עבור לתוכן

בנית רשת לבית חדש - עצתכם?

Featured Replies

פורסם

שלום רב, אני עובר לבית שיש בו תשתית של נקודות רשת שמרוכזות לחדר אחד. אם אני זוכר נכון, מה שאני צריך במקרה כזה זה מתג (8 יציאות במקרה שלי) ולחבר אליו מודם-ראוטר האלחוטי בשביל החיבור לאינטרנט ורשת אלחוטית.

האם יש יתרון בקנית מתג יוקרתי יותר כמו של 3Com או שהציוד של אדימקס ו TP-Link מספיק. האם יש צורך ברכיבים נוספים? אודה לכל תובנה בעניין.

פורסם

אין שום צורך לקנות ציוד חדש.

אם התשתית בנויה מכבל cat5e או cat6 אז אתה יכול לשקול להפוך את הרשת שלך ל-gigabit

פעולה זאת דורשת שימוש בכרטיסי רשת ומתג שתומכים בgigabit

יכול להיות שווה אם אתה מתכוון להעביר הרבה קבצים ברשת שלך אבל לרוב המשתמשים רשת של 100mbit בהחלת מספיקה.

פורסם

שלום רב, אני עובר לבית שיש בו תשתית של נקודות רשת שמרוכזות לחדר אחד. אם אני זוכר נכון, מה שאני צריך במקרה כזה זה מתג (8 יציאות במקרה שלי) ולחבר אליו מודם-ראוטר האלחוטי בשביל החיבור לאינטרנט ורשת אלחוטית.

האם יש יתרון בקנית מתג יוקרתי יותר כמו של 3Com או שהציוד של אדימקס ו TP-Link מספיק. האם יש צורך ברכיבים נוספים? אודה לכל תובנה בעניין.

המתגים של EDIMAX ו-EDIMAX יעשו עבודה מצויינת. כפי שכבתו מעלי, לך על מתגים של 1G.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים. יש למישהו המלצה ספיציפית על מתג של 1G , אני לא כל כך מוצא בחנויות הרגילות.

פורסם

D-Link DGS1008D או Edimax ES5800P -- מחירים וחנויות ב-ZAP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים