עבור לתוכן

שאלה בקשר ל abit ip35 pro

Featured Replies

פורסם

שלום

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל זה איכשהוא קשור בלוח אם שלי

יש לי בקר sas של lsi בתצורת pcie הכרטיס מותקן בחריץ השני על הלוח חריץ pcie

ווינדוס 7 מזהה לי את הכרטיס ואומר שהכל תקין, כשהמחש עולה בבוט אני אמור לראות את הביוס של הכרטיס אבל הוא לא מופיע לי מישהו יודע איך אני מאפשר את זה?

הכרטיס שלי הוא lsi megaraid 9260 4i וכרגע מחובר אליו הרדיסק אחד בינתיים כדי לראות מה פה קורה פה :)

פורסם

בדקת בחוברת ההוראות של הבקר?

פורסם
  • מחבר

היי

כן ברור שבדקתי אבל אין שם שום הסבר מהותי רק שיטחי חוצמזה אני אמור לראות בביוס ל הלוח את הכרטיס ואז להיכנס לקונפיגורציה שלו אבל הוא לא מופיע לי

הכרטיס מחובר לסלוט השני של ה PCIE ווינדוס 7 כן "רואה" אותו ב DEVICE CONFIGURATION ....

פורסם
  • מחבר

תשובת מ LSI

The username and password for the MegaRAID Storage Manager will be the same as the administrator username and the administrator password.

The IP of 127.0.0.1 is the local IP of the system you are using, indicating the 9260 is in the system that you are currently using.

The ABIT IP35 Pro appears to be a desktop class board. A common problem with most desktop boards is limited optionROM, which will prevent you from entering the BIOS by pressing Ctrl+H. However, you can still manage the controller from the MegaRAID Storage Manager.

איך אני בודק את ה OPTION ROM על הלוח הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים