עבור לתוכן

Full HD Screen

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי מסך חדש של סמסונג עם רזולוציית FHD וחיברתי אותו עם חיבור DVI לכרטיס מסך FX5200 ואני רוצה לכוון אותו לרזולוציה מקסימלית, נכנסתי ללוח הבקרה-תצוגה ובהגדרות אין שם 1080*1920 אז השאלה שלי היא דרך איפה אני מכוון אותו לרזולוציה המקסימאלית שלו כדי להינות ממרב התפוקה שלו.

אני מכוון דרך המסך? או דרך מערכת ההפעלה? או דרך שניהם? והאם אני אמור להשאיר אותו על רוזולוציה של FHD כל הזמן או רק כשאני צופה בסרטים ומשחקים.

כל פעם כשאני מדליק את המחשב המסך מתריע לי בחלון גדול שהרזולוציה המתאימה למסך זה הינה 1920*1080 וזה יפה אבל נו..איך אני עושה זאת:-)

אני מאד מודה לכם על העזרה מנסיונכם

פורסם

אני כימעט בטוח שזה ביגלל הכרטיס מסך שלך הרי FX5200 זה כרטיס מיושן שלא תומך בכלום ובטוח לא תומך בFHD כי זה לא היה קיים בזמנו, ההצעה שלי לירכוש כרטיס חדש אפילו יד שנייה יהיה טוב זה מצויין http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/15622/cat/34 ולא אני לא מוכר אותו ומציעה לך

פורסם

נא לערוך את הכותרת כדי שתהיה אינפורמטיבית ותכיל את השאלה.

לא צריכה להיות שום בעיה לתמוך ב1920X1080 לכרטיס הזה, הוא תומך גם ברזולוציות גבוהות יותר.

אם הרזולוציה לא מופיעה כברירת מחדל, אפשר להגדיר אותה באמצעות הnVidia Control Panel או באמצעות RivaTuner.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים