פורסם 2010 באפריל 1515 שנים היי!אז ככה: ב01.04.2010 ביצעתי הזמנה דרך האתר של PANDA לרכישת עכבר RAZER DEATHADDER.קבעתי באופציה התשלום - לשלם כשיגיע המוצר באיסוף מהחנות.לא יצרו איתי קשר עד היום (שבועיים אחרי) לגבי האספקה של המוצר.התקשרתי אליהם ונאמר לי שעדיין לא הגיע למלאי.אני מעוניין לקנות את העכבר ולא להמתין עוד. (ראיתי שהוא הגיע לKSP)רציתי לשאול האם אני מחוייב להזמנה שלהם באיזשהי צורה?המשך ערב טוב,ותודה מראש.
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים תלוי לכמה זמן הם התחייבו, אם הוא לא עבר אז עקרונית אתה מחוייב אבל בתכל'ס אף אחד לא יתבע אותך על זה שהזמנת מוצר של 200 שקל והתחרטת.
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מחבר תלוי לכמה זמן הם התחייבו, אם הוא לא עבר אז עקרונית אתה מחוייב אבל בתכל'ס אף אחד לא יתבע אותך על זה שהזמנת מוצר של 200 שקל והתחרטת.הבנתי...אבל תכלס עברו שבועיים מיום ההזמנה...הם אמורים לספק את זה בזמן מסויים, לא?ואפילו לא יצרו איתי קשר...רק ביוזמתי קיבלתי תשובה וכשביקשתי מידע הם רק אמרו לי שלא הגיע למלאי, לא ביקשו את מס' ההזמנה אפילו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.