עבור לתוכן

מחפש נייד ב4500 לשימוש אינטרנט אופיס וכו'

Featured Replies

פורסם

אהלן :)

אחרי שהמחשב השולחני שלי החליט שוב להפסיק לפעול, נמאס לי ממנו, אני רק רוצה נייד קטן ונורמלי שיעבוד כמו שצריך P:

After that been said.

אני מעוניין בנייד קטן, כמה שיותר זול, בתקציב גג של 4500 [כמובן, מעדיף לרדת כמה שיותר].

* מטרות המחשב? המחשב יעבוד 24 שעות ביום באינטרנט בהורדות וכו', ולהיות מחובר לטלוויזיה כדי שאני אוכל לראות סרטים, מוזיקה, אינטרנט, פייסבוק, אופיס וכו', לא משהו כבד מדי.* גודל המסך? חשבתי על אזור ה15 אי'נצ

* משקל רצוי? לא קריטי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הממ. אני לא הולך לצאת איתו הרבה, אז הניידות לא קריטית לי, אבל אני אשמח ל4-5 שעות של הפעלה בלי בעיות.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מומלץ יציאה שתוכל להתחבר לטלוויזית HD שלי.

* בלוטות? לא יכול להזיק, לא קריטי

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB במינימום. מומלץ יותר

* צורב DVD? חובה :)

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש, מה שבא ברוך הבא.

אני אשמח לעצות והמלצות למישהו שחדש בכל הקטע הנייד, קראתי את הכתבה על הניידים אבל אני עדיין לא סומך על עצמי לבחור אחד בעצמי P:

פורסם

הקפצה.. עזרה, בקשה :)

עריכה, זה אני למעלה, היה לי איזה פאק במשתמשים, לא יודע מה הלך שמה P:

פורסם

הדרישות שלך קצת דופקות אותך, כי לבקש מחשב זול עם דיסק גדול שישב רוב היום זה קצת בזבוז.

הנה מה שאתה יכול לעשות:

קנה מחשב LG R560 עם שנתיים אחריות במחיר של פחות מ-3000 שח, למחשב יציאת HDMI והוא יתאים להצגת תוכן HD על הטלויזיה שלך.

כדי לקבל כונן קשיח גדול יותר אתה יכול לקנות Seagate Desktop 1.5TB במחיר של 530 שח,

ובמידה ואתה לוקח את הנייד אתה יכול להשאיר את הכונן ליד הטלויזיה.

נייד עם דיסק של 1.5 גי'גה לא תמצא, ככה שזו האופציה הכי טובה וזולה עבורך.

בנוסף בנועה יש הנחה למזומן - וכל העסקה תצא לך 3450 שח למזומן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים