פורסם 2010 באפריל 1515 שנים שלום לכולם ! אני די חדש פה ואמרו לי שזה אחלה פורום . יש לי בקשה אחת שתעזרו לי לפתור בעיה שאני כבר מיואש ממנה. יש לי מחשב נייד MSI m662 שקניתי לפני שנתיים, רציתי להשתדרג והתקנתי עליו ווינדוס 7 ולא טרחתי לבדוק אם הוא תואם את מערכת ההפעלה. (לאחר המקרה הסתבר שהוא לא תואם) במהלך ההתקנה הוא ביצע ריסטארט ולאחר מכן הכל תקוע על מסך הלוגו של שלוח אם ואין אפשרות לעשות כלום - אפילו לא להיכנס לביוס ! הנה תמונה : מה לעשות ?!?!
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים נתקלתי בזה הרבה.בדרך כלל ההארד דיסק היה דפוקאו לשחרר את ההארד דיסק והדליק נתן אפשרות להכנס לביוס.תנסה לפרק את ההארד דיסק לאפס הגדרות בביוס ולהחזיר.מי יודע.
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים מחבר הבעיה שזה מחשב נייד, קשה להוציא שם חלקים, ואי אפשר ב-כ-ל-ל להיכנס לביוס, הדבר היחיד שהמחשב מגיב לו זה ctrl+alr+del שזה עושה לו כאילו ריסטארט
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים איזו מערכת הפעלה הייתה לך לפני?לדעתי זה קשור לNATIVE MODE.אם הייתה לך XP לפני אז...תשנה בביוס לAHCI מIDE את הNATIVE MODE.
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים באיזה סרט אתם חיים?ממתי מערכת הפעלה משביתה מחשב ב POST.לפותח הדיון, יש לך בעיית חומרה. תיגש למעבדה מורשת.
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מחבר הלכתי לחבר של אבא שלי (הוא לא טכנאי מוסמך אבל הוא מבין בחומרה) והוא אמר לי שכנראה הלוח אם התחמם ונשרף.התקנת מערכת הפעלה יכולה לגרום לדבר כזה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.