עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב רב תכליתי (עיבוד תמונה, עריכת וידאו ומשחקים).

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות מחשב שיהיה רב תכליתי (עיבוד תמונה, עריכת וידאו ומשחקים).

קניית המחשב באה בעקבות קריסה מוחלטת :pissed: של המחשב הקודם, לכן אני זקוק רק למעבד, לוח אם וזכרונות.

אני מצרף הצעת מחיר מסקיי פיסי:

מעבד I5 750 של INTEL

http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=i5750

לוח אם ASUS P7P55D_E PRO

http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=ASM5520

זיכרונות 2X2GB של KINGSTON 1333MHZ

http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=23752

אופצינלי: ספק כוח SeaSonic S12 Energy Plus 550W

http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=S12EP-550&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0

ולהלן שאלותי ;):

1. לוח אם בחרתי ב - ASUS P7P55D-E PRO - מה דעתכם על הלוח? בחרתי בו בעיקר בגלל התמיכה שלו ב-SATA 3.0 וב-USB 3.0, ובשונה מ -

ASUS P7P55D-E הזול יותר, יש לו 2 סלוטים של PCI-E במהירות של 5 GT/S. האם תוספת של 180 ש"ח מצדיקים את השוני הזה?

2. האם יש צורך להחליף את המאורר שבא עם המעבד או שניתן להשאיר אותו?

3. האם הזיכרונות מתאימים למעבד וללוח אם? האם יש לכם המלצה על זיכרונות אחרים?

4. הספק שיש לי הואThermaltake PurePower 460W Blue Light (הנה תיאור שלו http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=202& num=3), ויש לו חיבור של 4 פינים למעבד ולא 8 פינים כפי שלוח האם דורש. האם אני חייב להחליף את הספק? אם אכן כך, מה דעתכם על הספק של Seasonic שמופיע בהצעת מחיר?

5. יש לי כרטיס מסך MSI NX6600-VTD128E Diamond (ישן יחסית) - למה כדאי להחליף אותו? האם יש כרטיס מסך במחיר סביר שתומך ב - VIVO במחיר סביר?

מחכה להערותיכם .

אורי.

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. לוח מצוין :xyxthumbs: , לגבי התוספת מחיר: אם תשתמש בזה או רוצה כאפציה זה כדאי אם לא אז לא :nixweiss: :nixweiss:

ב - 2Q10 AMD עומד להשיק מעבדי 6 ליבות, לוחות האם מבוססים 890GX כבר תומכים ב - SATA3 (תמיכה מלאה דרך בקר משולב של AMD ) ויש להם pcieX1 2.0 .

2. ניתן להשאיר. אם רוצים שקט - אז להחליף, או שימוש מלאה turbo boost

3.הזיכרונות מתאימים.

4. פשוט חבר אותו ללוח אם, יכול שלא תצטרך אבל אם כן תקנה מתאם מולקס ל -8

5. לא מכיר כרטיסים חדשים שתומכים ב - VIVO - חכה לעוד תגובות

תלוי באיזה תוכנה אתה משתמש , תקרא בתיעוד של התוכנה עם היא תומכת ב - CUDA , OPENGL2/3/4 , בנוסף לזה לכרטיס המסך יש רק 128MB של זיכרון הרבה תוכנות עושות שימוש בזיכרון כרטיס המסך , לסיכום זה תלוי בתוכנות שבהם אתה משתמש.

לגבי משחקים: איזה משחקים ומה הרזולוציה של המסך?

פורסם
  • מחבר

1. לוח מצוין :xyxthumbs: , לגבי התוספת מחיר: אם תשתמש בזה או רוצה כאפציה זה כדאי אם לא אז לא :nixweiss: :nixweiss:

ב - 2Q10 AMD עומד להשיק מעבדי 6 ליבות, לוחות האם מבוססים 890GX כבר תומכים ב - SATA3 (תמיכה מלאה דרך בקר משולב של AMD ) ויש להם pcieX1 2.0 .

2. ניתן להשאיר. אם רוצים שקט - אז להחליף, או שימוש מלאה turbo boost

3.הזיכרונות מתאימים.

4. פשוט חבר אותו ללוח אם, יכול שלא תצטרך אבל אם כן תקנה מתאם מולקס ל -8

5. לא מכיר כרטיסים חדשים שתומכים ב - VIVO - חכה לעוד תגובות

תלוי באיזה תוכנה אתה משתמש , תקרא בתיעוד של התוכנה עם היא תומכת ב - CUDA , OPENGL2/3/4 , בנוסף לזה לכרטיס המסך יש רק 128MB של זיכרון הרבה תוכנות עושות שימוש בזיכרון כרטיס המסך , לסיכום זה תלוי בתוכנות שבהם אתה משתמש.

לגבי משחקים: איזה משחקים ומה הרזולוציה של המסך?

תודה על התגובה.

1. לגבי המעבדים החדשים של AMD - לצערי אין לי את הזמן לחכות עד אז. אני צריך את המחשב דחוף ביותר. אני עכשיו כותב ממחשב חליפי P3 800 MHZ, איטי להחריד, ואם אני לא מביא אחד חליפי בהקדם, אני :bash: מאישתי האהובה.

2. לגבי המאורר: האם עדיף לקנות TRAY במקום BOX ולהוסיף מאורר (ההפרש הוא קצת מעל ל-100 ש"ח)? ד"א, על איזה מאורר אתה ממליץ לקנות? לא הבנתי את הקשר ל-turbo boost, אתה יכול להרחיב ?

3. האם אני חייב לחבר את המחבר של 8 פינים? האם המחבר של 4 פינים יכול להכנס למחבר של 8 פינים? איך הספק שבחרתי? האם הוא טוב? האם ההספק שלו מספיק?

4. האם אני יכול לחבר 2 כרטיסי מסך שונים ולהשתמש באחד לתצוגה הראשית ובשני בשביל לעשות Video capture? האם זה אפשרי בכלל לחבר שני כרטיסים שונים בלי SLI או CF? יש לי אפשרות לחבר כרטיס מסך נוסף HD4670 של ATI - האם אני יכול לעשות משהו עם שניהם? לגבי משחקים - אני כרגע לא משחק במשחקים כבדים, אבל יש לי בן בן 8 וחצי, ואני מודע לכך שבקרוב הוא ירצה להריץ משחקים יותר רצינים ממשקי פלאש. המסך שלי הוא מסך של DELL רחב 22 אינץ' ברזולוציה של 1680X1050.

5. לגבי הלוח אם השני ASUS P7P55D-E - לא מצאתי ביקורות עליו, האם גם הוא מומלץ?

מחכה להערותיכם,

אורי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

1. לגבי המעבדים החדשים של AMD - לצערי אין לי את הזמן לחכות עד אז. אני צריך את המחשב דחוף ביותר. אני עכשיו כותב ממחשב חליפי P3 800 MHZ, איטי להחריד, ואם אני לא מביא אחד חליפי בהקדם, אני :bash: מאישתי האהובה.

2. לגבי המאורר: האם עדיף לקנות TRAY במקום BOX ולהוסיף מאורר (ההפרש הוא קצת מעל ל-100 ש"ח)? ד"א, על איזה מאורר אתה ממליץ לקנות? לא הבנתי את הקשר ל-turbo boost, אתה יכול להרחיב ?

3. האם אני חייב לחבר את המחבר של 8 פינים? האם המחבר של 4 פינים יכול להכנס למחבר של 8 פינים? איך הספק שבחרתי? האם הוא טוב? האם ההספק שלו מספיק?

4. האם אני יכול לחבר 2 כרטיסי מסך שונים ולהשתמש באחד לתצוגה הראשית ובשני בשביל לעשות Video capture? האם זה אפשרי בכלל לחבר שני כרטיסים שונים בלי SLI או CF? יש לי אפשרות לחבר כרטיס מסך נוסף HD4670 של ATI - האם אני יכול לעשות משהו עם שניהם? לגבי משחקים - אני כרגע לא משחק במשחקים כבדים, אבל יש לי בן בן 8 וחצי, ואני מודע לכך שבקרוב הוא ירצה להריץ משחקים יותר רצינים ממשקי פלאש. המסך שלי הוא מסך של DELL רחב 22 אינץ' ברזולוציה של 1680X1050.

5. לגבי הלוח אם השני ASUS P7P55D-E - לא מצאתי ביקורות עליו, האם גם הוא מומלץ?

מחכה להערותיכם,

אורי.

מישהו? אין אף צדיק בפורום שיכול לענות לי ;D ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים